Homepage  / Știri

D’Artagnan și Mimi Nicolae, foști concurenți „MasterChef”, ajutoarele bucătarilor în „Hell’s Kitchen”

D’Artagnan și Mimi Nicolae, foști concurenți „MasterChef”, ajutoarele bucătarilor în „Hell’s Kitchen”

de Redactia Tvmania

După ce au fost jurizați de Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, au trecut de cealaltă parte a baricadei: Mimi Nicolae și Alex Petricean (D'Artagnan) sunt sous chefi în bucătăria show-ului “Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor” de la Antena 1.

„Este minunat să lucrezi cu cei trei chefi, sunt oameni în adevăratul sens al cuvântului și profesioniști desăvârșiți”, spune Mimi. „Dincolo de oboseala și stresul de la filmări – pentru că nu e ușor în bucătărie – am parte de o experiență fantastică. Cel mai frumos este că sunt acolo, cu ei, în acest proiect. Pentru mine este apogeul”, mai spune ea.

Alex Petricean admite că și pentru el cooptarea în acest proiect este extrem de importantă: „Pentru mine, această postura de sous chef într-un show TV de talia aceasta este o confirmare că tot ce am făcut în cele 30 de luni de bucătărie profesionistă a fost cât se poate de corect. Am sacrificat tot ce înseamnă plăceri personale pentru bucătarie și nu regret nimic.”

Copyright Mihai Stetcu_Antena 1__HELL'S Kitchen_20140827_0908

Rolul pe care Mimi si D’Artagnan îl vor avea în „Hell’s Kitchen” este acela de ajutoare pentru cei trei jurați și supraveghetori ai celor 20 de concurenți care au misiunea să țină restaurantul cu service à la carte.

„Rolul meu va fi să supraveghez una dintre echipe”, spune Mimi, „să urmăresc tot ce se întâmplă în bucătărie și să raportez chefilor”, mai dezvaluie ea.

Copyright Mihai Stetcu_Antena 1__HELL'S Kitchen_20140827_0941

„Sous chef înseamnă mâna dreaptă a unui chef, prin urmare este poziția imediat după chef în organigrama bucătăriei”, explică D’Artagnan. „Eu mă voi ocupa de cealaltă echipă, comunicând și țransmițând cerințele chefilor către concurenți și vice versa. Iar când e nevoie de ajutor voi interveni cât se poate de obiectiv.”

Alex Petricean nu este la prima colaborare cu chef Florin Dumitrescu, din echipa caruia a făcut parte timp de aproape doi ani.

„O bună parte din cariera mea am lucrat sub tutela lui chef Florin în două restaurante ce îi poartă semnătura. În mare parte, el mi-a călăuzit cariera de bucătar până acum. Chef Bontea și chef Scărlătescu au apucat să-mi guste preparatele și cu mândrie pot spune că m-au felicitat. Este o onoare să pot lucra cu ei.”, încheie el.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton