Homepage  / Știri / Televiziune

Mincinoase, templieri, lupte și multe „lucruri mai bune”: tot ce vedem în martie la HBO GO

Mincinoase, templieri, lupte și multe „lucruri mai bune”: tot ce vedem în martie la HBO GO

de Redactia Tvmania

Pentru fanii serialelor, HBO GO pune la dispoziție în luna martie: sezonul al treilea din „Lupta perfectă”, sezonul al doilea din „Templierii”, „Micuțele mincinoase: Perfecționistele”. Vedeți mai jos lista completă a premierelor.

 

EIGHT DAYS (AKA. ACHT TAGE)/ OPT ZILE

Tot sezonul disponibil pe HBO GO din 1 martie.

Au rămas opt zile. Un meteorit de 40 de kilometri se îndreaptă spre Pământ cu o viteză de 30.000 de kilometri pe oră. Zona de contact se află chiar în mijlocul Europei. Rata de supraviețuire estimată: zero. Statele Unite ale Americii încearcă să distrugă meteoritul cu arme nucleare, dar fără succes… Toată Europa este pe fugă. „Opt zile” spune povestea unei lumi pe care nu am mai văzut-o niciodată. Dintr-odată, oamenii pot depăși limita de viteză, pot face sex neprotejat, pot lua toate drogurile pe care le doresc, pot cumpăra fără bani, trăiesc fără să muncească și iubesc fără să se teamă de consecințe. Dar, în cele din urmă, un singur lucru contează: care sunt cele mai importante lucruri în ultimele zile și ore pe care le mai ai de trăit?

 

THE PIER/DEBARCADERUL

Tot sezonul disponibil pe HBO GO din 3 martie.

Alexandra se confruntă cu cel mai aprig coșmar – ea primește un apel de la polițistul Conrado și e chemată să identifice corpul soțului său, Oscar, găsit pe un dig în frumoasa zonă Albufera de lângă Valencia. Sinucidere? Imposibil – cei doi au făcut planuri de viitor cu doar câteva ore în urmă. Și mai e ceva – înainte să moară, Oscar a dus o viață dublă cu o altă femeie, Veronica. Cine este această femeie? Cine a fost, de fapt, bărbatul pe care l-a iubit 15 ani? Și ce s-a întâmplat în acea noapte fatală pe dig? Sub o identitate falsă, Alex se mută cu Veronica și, cu ajutorul lui Conrado, pătrunde din ce în ce mai adânc în misterul lui Oscar.

 

BETTER THING/LUCRURI MAI BUNE – III

Disponibil pe HBO GO din 1 martie, un episod pe săptămână.

BETTER THINGS o are în centrul atenției pe Sam Fox (Pamela Adlon), o actriță ce își crește singură cele trei fete, pe Max, Frankie și Duke la Los Angeles. Ea e mamă, tată, arbitru și polițist. Totodată, Sam are grijă și de mama ei, Phil, o englezoaică tipică, ce trăiește peste drum de ele. Sam are defecte și e aprigă în dragostea pentru fetele și mama ei, dar explicația e simplă: trebuie să muncească, să își ghideze fetele în viață, să se distreze și – dacă e posibil – să aibă parte și de ceva momente intime.

 

THE GOOD FIGHT/ LUPTA PERFECTĂ – III

Din 14 martie, un episod pe săptămână.

Serialul reia acțiunea la un an după evenimentele ultimului episod din „The Good Wife”. În noul serial, o escrocherie financiară enormă a distrus reputația unei tinere avocate, Maia Rindell, și economiile mentorei și nașei ei, Diane Lockhart. Obligate să plece din Lockhart & Lee, cele două i se alătură lui Lucca Quinn la una dintre cele mai importante firme de avocatură din Chicago.

În sezonul 3, Diane Lockhart încearcă să-și dea seama dacă poate face față unei administrații nebune fără să o ia chiar ea razna, în timp ce Adrian Boseman și Liz Reddick-Lawrence se chinuie în noua lume post-fapte, în care avocatul care spune cea mai bună poveste îl învinge pe avocatul care are faptele de partea sa. Între timp, Lucca Quinn încearcă să găsească echilibrul între un bebeluș nou și o nouă dragoste, iar Maia Rindell găsește în Roland Blum un avocat asemănător lui Roy Cohn, care este încarnarea corupției.

 

BILLIONS/ MILIARDE – IV

Din 18 martie, un episod pe săptămână.

Laureații cu Emmy® și Globul de Aur® Paul Giamatti și Damian Lewis sunt protagoniștii unei drame complexe despre puterea din lumea marilor finanțe din New York. Durul și abilul procuror Chuck Rhoades (Giamatti) și genialul și ambițiosul rege al fondurilor speculative Bobby „Axe” Axelrod (Lewis) sunt gata de confruntare, fiecare dintre ei utilizându-și inteligența, puterea și influența pentru a-l învinge pe celălalt, căci miza confruntării se calculează în miliarde.

 

KNIGHTFALL/TEMPLIERII – II

Din 26 martie, un episod pe săptămână.

Cavalerii Templieri au fost cea mai puternică, bogată și misterioasă structură militară a Evului Mediu. Lor le-a fost încredințată protecția celei mai importante relicve a creștinismului – Sfântul Graal. Serialul pătrunde adânc în lumea clandestină a acestei fraternități legendare a călugărilor războinici. De la bătăliile lor din Țara Sfântă, până la relația lor complexă cu regele Franței și la trădarea care va duce, în cele din urmă, la tragica lor dispariție, povestea Cavalerilor Templieri nu a mai fost niciodată spusă pe deplin, până acum.

 

FARGO – III

Din 1 martie (tot sezonul).

Cu acțiunea petrecându-se în 2010, cel de-al treilea sezon din „Fargo” îl are în centrul atenției pe Ewan McGregor în dublul rol al fraților gemeni Emmit și Ray Stussy. Emmit, „regele parcărilor din Minnesota”, e un mogul al imobiliarelor, e prezentabil și are o familie perfectă. Ray – nu prea. Sătul de viața dusă în umbra lui Emmit, Ray este un ofițer de eliberări condiționate chelit prea devreme și cu burtă. Convins că vina pentru eșecul său aparține fratelui, el pune la cale un furt mărunt ce va duce, în timp, la crimă…

 

GOMORRA/ GOMORA – IV

Din 30 martie, câte două episoade în fiecare săptămână.

„După finalul șocant al sezonului 3, Genny și Patrizia trebuie să stabilească un nou echilibru al puterii, în timp ce Enzo și Valerio confirmă autoritatea bandei lor în Napoli. Toți se vor confrunta cu amenințări noi și dușmani nemiloși. Genny va trebui să ia o decizie dificilă pentru a-și proteja familia și se hotărăște că e timpul să se schimbe. În timp ce încearcă să se reabiliteze în comunitate, el intră în lumea afacerilor și se distanțează de cunoștințele vechi. Ascensiunea lui o să-l ducă în Londra, banii lui fiind în joc. Azzurra e din ce în ce mai implicată în imperiul Savastano. Saga epică continuă!”

 

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS/ MICUȚELE MINCINOASE: PERFECȚIONISTELE

Din 21 martie, un episod în fiecare săptămână.

Totul despre orașul Beacon Heights pare perfect, de la colegiul de prestigiu până la rezidenții perfecționiști, însă nimic nu este așa cum pare. Când rezidenții sunt împinși la limită de împrejurări cu mize mari, cineva nu mai poate răbda și o crimă este comisă. Lucrând împreună pentru a rezolva misterul crimei, devine evident că în spatele fiecărei perfecționiste se ascunde un secret, o minciună și un alibi necesar.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton