Homepage  / Nu rata!

„Minți criminale: Dincolo de hotare” are premiera la AXN

„Minți criminale: Dincolo de hotare” are premiera la AXN

de Redactia Tvmania

Postul AXN va difuza începând din această seară un nou serial. “Minţi criminale: Dincolo de hotare”, un spin-off al serialului “Minţi criminale”, este o dramă despre divizia internaţională FBI care trebuie să îi ajute pe cetăţenii americani aflaţi în pericol în străinătate.

Şeful unităţii este Jack Garrett (Gary Sinise), un veteran FBI cu o experienţă de 20 de ani în spate. Echipa sa este formată din Clara Seger (Alana De La Garza), un antropolog cultural isteţ, care a călătorit mult şi vorbeşte mai multe limbi străine; Matthew Simmons (Daniel Henney) este un fost erou militar care poate face profilul unei persoane într-o fracţiune de secundă datorită abilităţilor căpătate pe câmpul de luptă; Russ “Monty” Montgomery (Tyler James Williams) este genialul analist al echipei, plin de compasiune, care ţine legătura cu familiile celor aflaţi în pericol în timp ce echipa lui este departe de casă; Mae Jarvis (Annie Funke) este medicul legist al echipei. Aceşti agenţi excepţionali sunt hotărâţi să facă tot ce le stă în putere pentru a-i aduce pe cetăţenii americani înapoi acasă nevătămaţi şi pentru a-i prinde pe criminalii care există dincolo de hotare.

5 lucruri pe care nu le știai despre Gary Sinise

Peste 68 de milioane de americani călătoresc în afara granițelor în fiecare an. Nu toți se întorc. Pentru a găsi soluțiile, răspunsurile la întrebări, vinovații și uneori chiar victimele, divizia internațională a FBI-ului intră în scenă. Echipa de cinci agenți excepționali este condusă de Jack Garrett, un veteran al muncii de teren.

Personajul carismatic Jack Garrett este interpretat de Gary Sinise, popular din rolul lui Mac Taylor din „CSI:NY”. Gary Sinise, un actor talentat, își folosește faima pentru a strânge fonduri destinate veteranilor de război. Află și alte lucruri interesante despre el:

1. Gary Sinise cântă la chitară bas în trupa formată de el – Lt. Dan Band, o formație de cover-uri cu care a fost în peste 50 de turnee și peste 150 de concerte destinate trupelor militare și familiilor acestora, în SUA, Belgia, Japonia, Olanda, Afghanistan sau Irak. Numele trupei este inspirat din personajul Lt. Dan, pe care Sinise l-a interpretat în filmul „Forrest Gump”.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9C4PfkxJnyE[/youtube]

2. Sinise a colaborat cu actorul Tom Hanks de trei ori, în filmele „Forrest Gump”, „Apollo 13” și „The Green Mile”. Cea mai recentă întâlnire publică a celor doi a fost cu ocazia evenimentului Hollywood Salutes Heroes, organizat de fundația lui Gary Sinise, cu scopul de a mulțumi soldaților americani.

gary-sinise-impreuna-cu-tom-hanks3. Actorul, regizorul și muzicianul este bun prieten cu Joe Montegana (David Rossi în „Minți criminale”). Cu toate acestea, prima dată când au colaborat profesional a fost în ultimul sezon din „Minți criminale”.

4. Președintele George W. Bush i-a acordat, în 2008, o medalie de onoare pentru sprijinul oferit trupelor militare americane și veteranilor de război, precum și pentru munca umanitară în folosul copiilor irakieni.

5. Cel mai cunoscut personaj intepretat de Gary Sinise – Mac Taylor – apare în trei producții diferite: „CSI: Crime Scene Investigation” (2000), „CSI: Miami” (2002) și „CSI: NY” (2004).

Reîntâlnește-l pe Gary Sinise diseară, pe AXN, de la 21:00, în producția „Minți criminale: Dincolo de hotare”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton