Homepage  / Știri

Miranda Kerr îşi doreşte o nuntă „intimă”

Miranda Kerr îşi doreşte o nuntă „intimă”

de Redactia Tvmania

Modelul australian Miranda Kerr s-a logodit de curând cu actorul britanic Orlando Bloom (33 de ani) şi spune că au probleme în alegerea locului în care se vor căsători, pentru că le este greu să-şi mulţumească familiile şi prietenii, relatează celebritywonder.com.

„Avem familii şi prieteni peste tot prin lume, aşa că ne este greu să decidem unde ne vom căsători. Ne place să fim logodiţi momentan şi nu ne grăbim să facem planuri. Amândoi ţinem la viaţa noastră privată, motiv pentru care vrem o nuntă intimă şi personală”, a spus ea.

Deşi relatia ei cu Orlando Bloom datează de aproape trei ani, modelul de 27 de ani spune că a fost luata prin surprindere de cererea în căsătorie: „Suntem de ceva vreme împreună şi am vorbit despre asta, dar tot am fost surprinsă când s-a întâmplat”.

Miranda Kerr a ţinut să infirme zvonurile potrivit cărora ar fi gravidă, însă spune că i-ar plăcea să aibă o familie alături de starul din „Regatul Cerului”.

„Zvonurile au început în momentul în care s-a aflat că ne-am logodit. Le ignorăm şi ne bucurăm de aceste momente. Mereu am recunoscut că mă gândesc să devin mamă într-o zi şi cred că Orlando ar fi un tată excelent”, a conchis modelul.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton