Homepage  / Vedete / Vedete străine

Miranda Kerr și fondatorul Snapchat, Evan Spiegel, au devenit părinți a doua oară

Miranda Kerr și fondatorul Snapchat, Evan Spiegel, au devenit părinți a doua oară

de Redactia Tvmania

Fostul fotomodel al casei de modă „Victorias Secret”, australianca Miranda Kerr (35 de ani), şi Evan Spiegel (28 de ani), fondatorul Snapchat, au devenit părinții unui băiețel.

 

Acesta este cel de-al doilea copil pe care îl are alături de Evan Spiegel, CEO și co-fondator Snapchat. În postarea de pe Instagram, Miranda a dezvăluit că au devenit părinții unui băiețel, iar numele lui este Myles.

„Suntem compleșiți de bucuria adusă de venirea pe lume a lui Myles și apreciem cuvintele frumoase și urările primite în această perioadă de la toată lumea. Nu am putea fi mai entuziasmați de sosirea fiului nostru în familie”, a scris fostul model Victoria’s Secret.


O sursă apropiată modelului a declarat pentru E! News că totul a decurs perfect. 

„Totul a decurs perfect la naștere și ei sunt fericiți să ajungă acasă. Știau că va fi un al treilea băiat, așadar erau foarte pregătiți. Nu au avut nevoie de foarte multe lucruri având în vedere că Hart este atât de mic. Acum o pot lua de la capăt.”

Miranda Kerr și Evan Spiegel s-au căsătorit în mai 2017 și mai au împreună un fiu, Hart Spiegel, în vârstă de un an. Fostul fotomodel mai are un copil, un băieţel pe nume Flynn în vârstă opt ani şi jumătate, rezultat în urma mariajului cu actorul britanic Orlando Bloom. Miranda şi Orlando au fost căsătoriţi din 2010 până în 2013. Cu Evan Spiegel, ea s-a cunoscut în 2014. Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere, dar  au aşteptat ceva timp până să-şi oficializeze relaţia.

Sursa citată de E! News a dezvăluit că Flyn este „încântat să fie un frate mai mare din nou” și se poartă foarte frumos cu frații săi. Pe perioada sarcinii Miranda Kerr a participat la evenimente, iar la lansarea unui nou produs din gama de produse cosmetice pe care o deține, aceasta a invitat-o și pe logodnica fostului ei soț, Katy Perry.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Thanks for shining bright with me @katyperry & Angela @koraorganics #NoniBright

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton