Homepage  / Seriale / Seriale americane

Miranda Otto va face echipă cu Corey Hawkins în „24: Legacy”

Miranda Otto va face echipă cu Corey Hawkins în „24: Legacy”

de Redactia Tvmania

La o zi după ce a anunţat cine este protagonistul serialului „24: Legacy”, compania Fox a dezvăluit şi numele actriţei care va interpreta personajul feminin principal, relatează the wrap.com.

Miranda Otto (48 de ani) o s-o interpreteze pe Rebecca Ingram. Fosta lideră a Unităţii de Combatere a Terorismului (CTU), aceasta a revenit la viaţa civilă după ce s-a căsătorit cu un senator, însă începe să aibă dubii în privinţa deciziei de a renunţa la poziţia de conducere din cadrul agenţiei.

Eroul militar Eric Carter (Corey Hawkins) şi Rebecca Ingram (Miranda Otto) îşi unesc forţele pentru a dejuca un atentat terorist.

„24: Legacy” este un spin-off al serialului „24”, cu Kiefer Sutherland în rolul agentului Jack Bauer. Actorul ar putea reveni la rolul care l-a făcut celebru pentru o apariţie cameo în noul serial.

Actriţa australiană Miranda Otto a interpretat-o pe Éowyn în ultimele două filme ale trilogiei „Stăpânul inelelor”. Ea a mai jucat rolul unei agente CIA (Allison Carr) în sezonul cinci al serialului „Homeland”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton