Homepage  / Vedete româneşti

Mircea Badea, după declaraţiile lui George Buhnici găsite pe internet despre fetele de 13 ani: „E noul Cumpănașu”

Mircea Badea, după declaraţiile lui George Buhnici găsite pe internet despre fetele de 13 ani:  „E noul Cumpănașu”

de Redactia Tvmania

Mircea Badea a explodat după declarațiile lui George Buhnici găsite pe internet, la adresa fetelor de 13 ani. Celebrul realizator al emisiunii „În gura presei”, de la Antena 3, a comentat cele mai noi imagini apărute cu vloggerul care, recent, a scandalizat opinia publică cu afirmațiile că femeile de la Neversea aveau celulită și vergeturi, apoi lăudându-se că soția lui „arată ca o minoră”.

De data aceasta, George Buhnici a ajuns din nou viral pe Tik Tok, în urma unor glume făcute pe seama fetițelor de 13 ani.

În ultima vreme, George Buhnici a intrat în atenția publicului, însă nu cu lucruri tocmai pozitive. În urmă cu o lună, declara într-un interviu că merge la plajă ca să vadă piele, le sugera fetelor să meargă la sală pentru a scăpa de vergeturi, iar despre soția lui spunea că are corp de minoră.

Ulterior, au apărut și alte afirmații controversate. A judecat o femeie cu kilograme în plus pentru că a mâncat o merdenea, iar soția, Lorena Buhnici, a numit bamele „mâncare de săraci”.

Toate acestea au deranjat, iar oamenii continuă să scoată la iveală lucruri care nu-l pun neapărat într-o lumină pe George Buhnici, scrie playtech.ro.

Mircea Badea, realizatorul emisiunii „În gura presei”, de la Antena 3, a comentat în emisiunea sa noile imaginile apărute cu vloggerul George Buhnici.

„Eu mă simt rău, dar nu înțeleg despre ce discută. Ce Jilava, care e la Jilava?” a fost reacția lui Mircea Badea la ultimele imagini apărute cu George Buhnici.

„Cum dr*cului a reușit unul ca ăsta, în țara asta, să existe cumva? Mie nu mi-ar da prin cap să mă uit ce măcăne Buhnici pe Youtube despre orice. M-aș uita vreodată? Nu! Și totuși înțeleg că avea contracte, se uită unii în dinții lui să ia lumină. Doamne!” a mai continuat realizatorul TV.

„E noul Cumpănașu. Dacă vreți să discutăm despre Buhnici, invariabil discuția este despre țara asta…”

@alecs2127 #foryou #buhnici #wtf ♬ sunet original – alecs27

Recent, s-a viralizat pe TikTok un videoclip din anul 2013, dintr-un vlog în care testa o mașină. În timpul discuției cu Marian Andrei, jurnalistul care îl însoțea, acesta i-a spus că două fete, care aveau în jur de 10-13 ani, i-au văzut mașina și s-au bucurat că este roșie.

În replică, George Buhnici l-a întrebat dacă le-a luat la discotecă, fiind de vârstă apropiată, însă interlocutorul său nu a gustat acest tip de umor.

„Două fetițe de 10-13 ani m-au văzut trecând cu mașina asta și spun: E roșiiiie!”.

George Buhnici l-a întrebat imediat:

„-La 13 ani ani?”

”-Da”, a răspuns jurnalistul.

„-Și le-ai luat la discotecă, nu?”, l-a întrebat apoi Buhnici.

„-Poftim?” a reacționat jurnalistul.

”-Le-ai luat la discotecă cu mașina, nu?”, a mai insistat Buhnici cu întrebarea.

„-Ce glumă… proastă”, a zis apoi cel de la volan.

„-Hai că nu ești departe de vârstă cu ele”, i-a replicat George Buhnici.

„-Sper să taie Daniel asta”, a spus jurnalistul.

„-De ce?”, a întreabat Buhnici, care a mai adăugat:

„-Nu e pedofilie. La Jilava, fetele de 13 ani nu stau de vorbă cu băieții de 23?”.

„-Ăăă, nu”, a răspuns cel de la volan.

„-Nu, nici acolo? A, bine. Mai trag una data viitoare”, a spus George Buhnici.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton