Homepage  / Vedete româneşti

Mircea Bravo e pus pe fapte mari, după succesul înregistrat de „Mirciulică”. „Cel de-al doilea film este gata”. EXCLUSIV

Mircea Bravo e pus pe fapte mari, după succesul înregistrat de „Mirciulică”. „Cel de-al doilea film este gata”. EXCLUSIV
6

de Roxana Mirea,

Mircea Bravo este pus pe fapte mari! După ce a cucerit publicul cu momentele sale umoristice din mediul online, Mircea Popa, pe numele lui real, a trecut la nivelul următor, acela de a crea filme. „Mirciulică”, film care marchează debutul lui în lumea cinematografiei, s-a bucurat de un real succes, iar acum va fi disponibil pe Netflix, începând cu 1 februarie 2023.

Desigur, drumul lui în industria cinematografică va continua cu o nouă comedie, care se numește „Nuntă pe bani”. Mircea Bravo ne-a povestit când va avea premiera noul film, dar și în ce stadiu se află cel de-al treilea proiect. De asemenea, ne-a vorbit despre succesul filmului „Mirciulică”, despre cum este Bunica la filmări, dar și despre cum este viața de bărbat însurat.

Permite-mi să te felicit pentru succesul tău răsunător și să-ți spun: „Mircea, Bravo!” Fanii tăi sunt entuziasmați că „Mirciulică” apare pe Netflix. Cât de dificil a fost să obțineți acest lucru? Cum ar putea să vadă filmul și românii plecați în străinătate?

Recunosc că încă mă simt oarecum inconfortabil și nu știu exact cum să reacționez când sunt felicitat sau mi se face un compliment. Trebuie să lucrez neapărat la asta. Mulțumim frumos! Chiar suntem foarte bucuroși de cum a fost primit filmul „Mirciulică. Le mulțumim oamenilor care au mers la cinema să-l vadă. Și daaa, vestea bună e că din 1 februarie poate fi văzut și pe Netflix. Pot să spun că s-au dus niște negocieri dure acolo. Glumesc. :)) Vom anunța în curând și varianta la care ne-am gândit pentru cei din afara țării.

„Mirciulică” a fost un real succes, dovadă fiind sălile de cinema pline. Există vreo posibilitate să ne bucurăm de o continuare? V-ați gândit la „Mirciulică” 2?

Cel de-al doilea nostru film este gata, va apărea în toamnă. Deja suntem în procesul de creație, scriere scenariu pentru al treilea film și nu, niciunul nu este o continuare la „Mirciulică”. Ne bucurăm că „Mirciulică” a fost pe placul oamenilor, e o poveste foarte faină acolo care, zic eu, s-a încheiat așa cum ar trebui, nu cred că ar fi cazul de o continuare. Cel puțin momentan. Că viitorul nu știm ce ne rezervă.

V-ați așteptat ca „Mirciulică” să aibă un impact așa de mare? Cum v-ați simțit când ați primit tot acest feedback pozitiv? Pe de altă parte, cum ai gestionat și comentariile negative?

Nu știu dacă ne-am așteptat, cert este că ne-am dorit. Suntem foarte recunoscători pentru feedback-ul pozitiv. A fost o experiență incredibilă să călătorim prin țară și să ne uităm la film cu oamenii, să putem discuta cu ei direct. Sunt de ceva vreme în online, deci comentariile negative nu sunt o problemă pentru mine. Pe astea le gestionez chiar mai bine decât complimentele. :)) În principiu, îmi place să ascult omul și să-i răspund simplu și la subiect, with kindness, cum s-ar zice. Acolo unde e cazul.

Bunica este sarea și piperul, iar replicile ei sunt fabuloase. Cum este să filmezi alături de tanti Lenuța? S-a obișnuit cu statutul de actriță? Povestește-ne, te rog, o întâmplare amuzantă cu Bunica, de la filmări. Sunt convinsă că au fost multe.

Tanti Lenuța îi ca o rază de soare, sincer. Toată echipa se bucură când avem de filmat cu ea. E o energie diferită și foarte plăcută. Mă surprinde de fiecare dată entuziasmul ei și cât de bine își face treaba. Cred că asta era menirea ei oarecum, să joace. Mi-e foarte greu să-mi amintesc o singură întâmplare amuzantă cu ea de la filmări. Vă spun că, încă din momentul în care pune piciorul pe platoul de filmare deja, se râde. Ne pune ea la punct cumva și ne amuză permanent.

mircea-bravo-e-pus-pe-fapte-mari-dupa-succesul-inregistrat-de-mirciulica.-se-pregateste-sa-lanseze-al-doilea-film-in-timp-ce-lucreaza-la-al-treilea.-exclusiv-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Mirciulică” este inspirat parțial din viața ta. Cum v-a venit ideea scenariului din punctul în care drumul tău se desparte de cel al personajului Mirciulică?

Nu am vrut să fie o biografie. Am vrut s-avem o poveste bună și așa a fost gândită de echipa noastră de creație, de care sunt foarte mândru. Îi chiar excepțională.

Într-un interviu anterior, ne-ai mărturisit că ați terminat deja filmările pentru cea de-a doua comedie. Ce ne poți spune despre „Nuntă pe bani”? Ne așteptăm la o premieră anul acesta?

Da, după cum ziceam, e cam gata. Deci sigur ne vedem în toamnă la premieră.

Având în vedere că v-ați propus să realizați câte un film pe an, ce îi așteaptă pe fani în continuare? Ce proiecte aveți în plan, pe viitor?

Mircea Bravo își face în continuare treaba cu clipurile din online, iar Bravo Films va veni an de an cu câte un film. Cam ăsta ar fi planul.

Excelezi la capitolul comedie, dovada fiind chiar succesul tău din online, dar și filmul „Mirciulică”. Te-ai gândit cum ar fi să ieși din zona de confort? Te-ai vedea jucând într-o dramă, de exemplu?

Cu muncă și studiu, orice-i posibil. Dar noi vrem să facem film de comedie. Scopul nostru a fost de la bun început să-i facem pe oameni să se simtă bine.

Desigur, partea financiară este foarte importantă atunci când vine vorba de cinematografie. Cam cât vă costă o zi de filmare?

În chestiunile astea, prefer să joc cartea “eu sunt actor aici” și să-i las pe colegii mei să se ocupe asta. Nu aș vrea să vorbesc prostii și s-arunc pe-aici cu sume, așa că mai bine îi întrebați pe ei. Că eu nici nu vreau să știu. :))

Ca să închei într-o notă mai personală, cum este viața de bărbat însurat? Georgiana este o fată foarte frumoasă și naturală. S-a obișnuit cu statutul tău de persoană publică sau cu momentele în care oamenii te opresc pe stradă pentru o poză?

Mulțumesc frumos! Chiar e, îmi place și mie mult de ea. 🙂 Eu zic că mie-mi prinde foarte bine viața asta de bărbat însurat. Chiar mă simt împlinit pe acest plan. Cred că da. Este totuși o chestiune plăcută când oamenii te abordează politicos și vor o poză sau să stea de vorbă cu tine.

mircea-bravo-e-pus-pe-fapte-mari-dupa-succesul-inregistrat-de-mirciulica.-se-pregateste-sa-lanseze-al-doilea-film-in-timp-ce-lucreaza-la-al-treilea.-exclusiv-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 6
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton