Homepage  / Vedete româneşti

Mircea Bravo s-a căsătorit! Primele imagini de la nunta celebrului vlogger. „O să se fure bunica, nu mireasa”

Mircea Bravo s-a căsătorit! Primele imagini de la nunta celebrului vlogger. „O să se fure bunica, nu mireasa”
7

de Roxana Mirea,

Vloggerul Mircea Bravo s-a căsătorit! Vestea a fost dată de prietenii acestuia, care au publicat imagini în mediul online și chiar au făcut și glumițe pe seama evenimentului. Nunta lui Mircea Bravo a avut loc ieri, 16 iunie, în Cluj-Napoca.

Vloggerul Mircea Bravo s-a căsătorit

Mircea Bravo s-a căsătorit! Vestea a fost dată de către prietenii acestuia, care au publicat imagini de la nuntă pe rețelele sociale. Evenimentul a avut loc ieri, 16 iunie, în Cluj-Napoca. Până la acest moment, Mircea Bravo nu a publicat imagini de la nunta lui și nici nu a făcut declarații pe seama acestui subiect, potrivit libertatea.ro.

Chiar și așa, prietenii l-au dat de gol, iar fanii lui au aflat că el și iubita sa și-au unit destinele.

„Sunt la nunta lui Mircea Bravo, prima nuntă din România la care o să se fure bunica, nu mireasa”, a scris pe Facebook Tibi Codorean, scenarist.

„Sunt la nunta lui Mircea Bravo și încă nu știu cine e vedetă nunții: bunica din Chinteni, Denis de la The Motans sau tipa aia care ne-a oferit mema cu Marica în prosop”, a mai scris Tibi.

Prima imagine de la nunta lui Mircea Bravo a fost publicată de Bob Rădulescu, care este coleg și prieten bun cu vloggerul. În imaginea respectivă, el apare alături de Mircea și de aleasa inimii lui, dar și de bunica din Chinteni, doamna Lenuța, care e celebră pe Internet.

Mircea-Bravo-s-a-casatorit-Primele-imagini-de-la-nunta-celebrului-vlogger-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Mireasa a strălucit în ziua cea mare și a atras atenția tuturor. Ea a ales să poarte o rochie de mireasă simplă, lungă și decoltată. Pe de altă parte, Mircea a îmbrăcat un costum elegant, cu sacou albastru și pantaloni negri.

Sursa Foto: Facebook Bob Rădulescu, Instagram Mircea Bravo, Instagram Andrei Dragon

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton