Homepage  / Știri / Televiziune

Mircea Dinescu revine la Prima TV cu un nou sezon „Poezie și delicatețuri”

Mircea Dinescu revine la Prima TV cu un nou sezon „Poezie și delicatețuri”

de Andra Stana,

Un nou sezon al emisiunii „Poezie și delicatețuri” este programat să înceapă la Prima TV în septembrie. Prima ediție a emisiunii lui Mircea Dinescu intră în grila postului tv duminică, 12 septembrie.

Potrivit unui comunicat al Prima TV, duminica, de la ora 14.00, Mircea Dinescu îi așteaptă pe telespectatori cu emisiunea „Poezie și delicatețuri”.

Un show de două ore în care ingredientele culinare sunt omniprezente. Totodată, sarea și piperul sunt adăugate de confesiunile invitaților. Toate acestea în cadrul de poveste al Portului Cultural Cetate.

„Poezie și delicatețuri” oferă telespectatorului ocazia să intre într-o lume în care poezia este în orice. Pornind de la un pahar de vin și ajungând până la povestea de viață a invitaților. De asemenea, în emisiunea lui Dinescu, bucătăria tradițională e la ea acasă.

Ce e schimbat în noul sezon „Poezie și delicatețuri”

Tocmai de aceea din această toamnă, Mircea Dinescu va merge prin târgurile locale. Prezentatorul Prima TV va arăta ce va achiziționa pentru masa pe care o pregătește invitatului din emisiune. Totul abordat simplu, fără pretenții, doar cu un aer extrem de autentic adăugat de localnici și de poetul Mircea Dinescu.

Mircea Dinescu va alege „Lăutarul lunii”

Ca noutate, emisiunea va prezenta și un concurs de lăutari , în fiecare ediție concurează câte 3 interpreți cu 2 cântece, unul la rece și unul acompaniat de taraf.

Invitatul zilei și Dinescu vor alege câștigătorul ediției, iar la finalul fiecărei luni, se va desemna “lăutarul lunii”, urmând ca în ediția din 26 decembrie să se stabilească “lăutarul anului”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton