Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mircea Moldovan de la „Insula iubirii” va deveni tătic. Cine este iubita ispitei de la Antena 1

Mircea Moldovan de la „Insula iubirii” va deveni tătic. Cine este iubita ispitei de la Antena 1
6

de Redactia Tvmania

Mircea Moldovan, una dintre cele mai cunoscute ispite de la „Insula iubirii”, a primit cea mai mare veste din viața sa: va deveni tătic pentr prima oară. De doi ani, acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Simona.

Sezonul trecut, bărbatul a mărturisit că se retrage din show-ul de la Antena 1. Moldovan făcuse parte din acest proiect încă de la primul sezon al show-ului.

După ce a devenit unul dintre cei mai râvniți bărbați din „Insula iubirii”, cel mai mare vis al lui Mircea Moldovan a fost să-și întemeieze o familie și să devină tată. Recent, dorința i-a fost îndeplinită. Iubita lui, Simona, este însărcinată în luna a șasea cu un băiețel.

Cine este Simona, iubita lui Mircea Moldovan de la „Insula iubirii”

Mircea Moldovan și iubita lui formează un cuplu de doi ani, de când bărbatul s-a întors de pe „Insula iubirii”, scrie libertatea.ro.

Mircea Moldovan de la Insula iubirii va deveni tătic. Cine este iubita ispitei de la Antena 1 (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cei doi se cunoșteau de mai multă vreme, dar între ei nu era o relație serioasă. Cu toate acestea, la întoarcerea în țară de la filmările emisiunii prezentate de Radu Vâlcan la Antena 1, Mircea Moldovan a decis să rămână împreună cu aceasta și să își creeze împreună o familie, scrie Wowbiz.

Iubita lui a reușit să îi facă o adevărată surpriză atunci când i-a spus că va fi tată pentru prima oară. Simona l-a anunțat că așteaptă un copil printr-un bilețel, pe care Mircea Moldovan l-a văzut la întoarcerea acasă.

Simona a împărtășit cu urmăritorii ei de pe Instagram vestea că urmează să fie mamă de băiat. Într-un story, ea a arătat tuturor ecografia bebelușului, alături de mesajul „Noi”.

 

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton