Homepage  / Filme Online / Netflix

„Mirciulică”, filmul lui Mircea Bravo, intră în portofoliul Netflix. Când e premiera

„Mirciulică”, filmul lui Mircea Bravo, intră în portofoliul Netflix. Când e premiera
7

de Andra Stana,

După „Teambuilding”, un nou film românesc se pregătește să-și facă intrarea pe Netflix. Lansat la cinema în octombrie 2022, „Mirciulică” marchează debutul lui Mircea Bravo în lumea cinematografiei și va putea fi urmărit curând pe platforma de streaming.  Tot ce e important de știut despre comedia cu Mircea Popa în rol principal.

„Mirciulică” se lansează pe Netflix

După ce și-a creat un alter-ego candid și bonom, Mircea Bravo, care a cucerit Internetul cu scheciurile sale comice, Mircea Popa și-a dus îndrăgitul personaj la cinema. Filmul lansat în cinematografe în toamna lui 2022 ajunge în curând pe Netflix. Când e programată premiera pe platforma de streaming.

Mirciulică” este primul film de comedie produs de Bravo Films. De asemenea, a marcat debutul lui Mircea Bravo în lumea cinematografiei.

mirciulica-filmul-lui-mircea-bravo-intra-in-portofoliul-netflix.-cand-e-premiera-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cine nu-l cunoaște pe Mircea Bravo (Mircea Popa), cel care iese zâmbind din situații de genul „Când vine mama în inspecție”, „Când ești sincer cu iubita”, „Când ceri mărire de salariu” sau „Când împrumuți bani de la prieteni”?

Toate au umor inteligent, situații familiare și un grup de interpreți cuceritori, de la Mircea Popa la Elena Ivanca și Dan Chiorean – părinții, Mihaela Ceaicovschi și Alexandra Codreanu – iubitele și Adrian Cucu – prietenul. Vedeta este însă bunica (Elena Moldovan), irezistibilă prin umorul cu care tratează obiceiurile nepotului, de la fast food la work from home.

Acţiunea principală a filmului se petrece în Gherla, un mic oraș de lângă Cluj-Napoca. 

Când are premiera pe Netflix filmul „Mirciulică”

Comedia „Mirciulică”, în regia lui Cristian Ilișuan, a debutat în cinematografele din toată țara pe 7 octombrie 2022.

Anul acesta, filmul se pregătește deja să intre în portofoliul Netflix. Mai precis, potrivit unui mesaj postat pe rețelele de socializare, filmul cu Mircea Bravo va putea fi vizionat pe Netflix începând cu data de 1 februarie 2023.

„E un film făcut pentru voi, să vă bucurați de el așa cum o faceți de-atâta timp de clipurile noastre”, declara Mircea Bravo înainte de lansarea în cinematografe a filmului său. 

Trailer „Mirciulică”:

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton