Homepage  / Articole

Mireala Boureanu cântă la „Te cunosc de undeva?”

Mireala Boureanu cântă la „Te cunosc de undeva?”

de Redactia Tvmania

Mirela Boureanu Vaida le e cunoscută telespectatorilor ca prezentatoare a show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”. Sâmbătă, 5 mai, însă, o puteți vedea într-o ipostază cu totul nouă la „Te cunosc de undeva!”.

Nu mai este un secret că pentru Mirela Boureanu Vaida cântatul este mai mult decât o pasiune. La Operetă sau în ediţiile speciale de sărbători pe care le-a prezentat la Antena 1, românii au putut-o vedea pe Mirela cântând, însă niciodată nu au văzut-o într-o ipostază asemeni aceleia în care îndrăgita prezentatoare va putea fi văzută sâmbătă la „Te cunosc de undeva!”.

Mirela le va cânta telespectatorilor despre puterea dragostei, încercând să intre cât mai bine în pielea uneia dintre cele mai apreciate artiste la nivel internaţional.

Tot sâmbătă, telespectatorii se pot bucura de un show de zile mari făcut de cei opt concurenţi. CRBL are din nou o provocare interesantă: va trebui să cânte cea mai în vogă melodie a momentului, în vreme ce Lora va face show în ipostaza Madonnei. Iulian Vasile va fi Prince, Dan Helciug – Elton John, Julia va fi din nou bărbat, de data aceasta în rolul lui John Lennon, Delia – Loredana, Jorge va fi Justin Timberlake, iar Maria Buză -Mădălina Manole. Cum vor evolua aceştia, telespectatorii vor vedea sâmbătă, de la 20.20, la Antena 1.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton