Homepage  / Articole

Show-ul „Mireasă 90 60 90” începe în acest weekend!

Show-ul „Mireasă 90 60 90” începe în acest weekend!

de Redactia Tvmania

Timp de 10 săptămâni, începând de sâmbătă, 21 aprilie, 12 mirese intră într-o competiţie aprigă pentru a demonstra cât de important este pentru ele să arate perfect în ziua nunţii lor. Show-ul este compus din mai multe probe, pentru ca la final doar una dintre concurente să ia premiul cel mare.

Lupta se dă pentru câştigarea unei şanse la o transformare estetică de zile mari, dar şi pentru o nuntă de vis.

“Este o luptă foarte strânsă între concurente. Fetele au venit la acest show pentru a se transforma total, iar miza foarte mare pentru ele le transformă în adevărate rivale”, a spus Cove, prezentatorul emisiunii.

Mărire de sâni, implant fesier, rinoplastie, liposucţie, mărirea buzelor, redefinirea pomeţilor sunt doar câteva dintre operaţiile estetice la care visează cele 12 concurente care vor sta izolate în casa “Mireasă 90 60 90”. Tot Cove a declarat că va face tot posibilul să le convingă pe mirese că operaţiile chirurgicale nu sunt un moft.

“Atunci când intervenţia chirurgicală este doar un moft şi nu e recomandată nici de medic, voi face tot posibilul să le conving pe fete că schimbarea trebuie să se petreacă în interior, şi nu cu bisturiul”, a spus Cove.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton