Homepage  / Articole

„Mireasă pentru fiul meu” se termină sâmbătă

„Mireasă pentru fiul meu” se termină sâmbătă

de Redactia Tvmania

Mireasă pentru fiul meu” se apropie cu paşi repezi de marea finală. Sâmbăta aceasta, mai multe cupluri ar putea să aibă parte de o nuntă ca-n poveşti în faţa a sute de mii de privitori, totul fiind pus la punct cu mare atenţie de staff-ul emisiunii. Platoul „Mireasă pentru fiul meu” se va transforma într-un adevărat cadru festiv. Un ofiţer al stării civile va fi acolo pentru cuplurile care vor lua decizia să facă marele pas.

Nici tortul nu va lipsi, concurenţii putându-se bucura de un tort uriaş. Pentru concurente, pregătirile deja au început. Fetele au mers să aleagă rochiile de mireasă, având la dispoziţie un consilier personal. În marea zi, de machiajul şi părul fetelor se vor ocupa mai mulţi specialişti, urmându-le dorinţa pentru ca totul să iasă perfect. Nici băieţii nu au fost neglijaţi şi ei având la dispoziţie un consilier pentru a-i ajuta cu ţinutele de miri şi alegerea verighetelor.

Sâmbătă, concurenţii vor avea cadrul pe care şi l-au închipuit pentru nunta ideală. Deznodământul rămâne însă sub semnul întrebării. Cine va lua marele premiu şi mai ales dacă va exista o nuntă, mai multe sau niciuna, rămâne de văzut, sâmbăta aceasta, de la ora 14.00 şi de la ora 17.00 la „Mireasă pentru fiul meu”.

Urmează un nou sezon

Toamna aceasta, un nou sezon “Mireasă pentru fiul meu” va lua startul la Antena 1, după o scurtă perioadă de tranziţie între cele două ediţii, în care foştii concurenţi vor împărtăşi ultimele evenimente din viaţa lor. Telespectatorii vor afla cine s-a mai căsătorit, cine s-a despărţit, ce conflicte au mai apărut, cine sunt cei care vor deveni în curând părinţi,  dar şi multe alte peripeţii din Caravana “Mireasă pentru fiul meu”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton