Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mirela de la Insula Iubirii, cadou de zeci de mii de euro din partea soțului: „Încă nu realizez”

Mirela de la Insula Iubirii, cadou de zeci de mii de euro din partea soțului: „Încă nu realizez”
10

de Redactia Tvmania

Mirela de la Insula Iubirii a fost una dintre cele mai apreciate concurente din emisiunea de la Antena 1. A plecat în Thailanda să își testeze relația cu Ionuț Gojman. Aici s-a împrietenit cu o altă concurentă, Hannelore, dar a descoperit și pasiunea alături de una dintre ispitele masculine, Mircea.

A legat o relație pe Insula Iubirii, dar nu a continuat povestea de iubire cu Mircea. După ce s-a întors în țară, Mirela Baniaș s-a transformat total din punct de vedere fizic, după ce a apelat și la intervențiile estetice. A avut noroc și pe plan sentimental, căci a împlinit zilele acestea patru ani de căsnicie cu soțul ei, afaceristul Florin Tecar.

Ce cadou a primit Mirela de la Insula Iubirii din partea soțului

Chiar dacă îi desparte o diferență de vârstă de șapte ani, cei doi soți nu au ținut cont de gura lumii. Generos din fire, Florin Tecar și-a surprins partenera de viață cu ocazia împlinirii a patru ani de căsnicie. Mai precis, a scos din buzunar niște zeci de mii de euro pentru o mașină electrică. Mirela de la Insula Iubirii a împărtășit acest moment de bucurie cu fanii ei.

„Surpriză, patru ani de căsnicie. Prima mea mașină nouă, mașinile electrice sunt viitorul. Încă nu realizez”, a scris Mirela Baniaș pe Instagram.

mirela-de-la-insula-iubirii-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Mesaj romantic pentru soțul ei

Anul acesta, de ziua lui Florin Tecar, Mirela de la Insula Iubirii a ținut să îi transmită public un mesaj romantic.

„Esti omul care mi-a transformat viata intr-o poveste de dragoste minunata si care mi-a daruit tot ce avea si tot ce nu avea. Imi amintesc cu drag momentul in care ne-am cunoscut si sunt recunoscatoare pentru fiecare zi petrecuta alaturi de tine. Tu esti omul care nu ma lasa nici sa ma imbolnavesc si nici sa fiu suparata,esti motivul pentru care zambesc in fiecare dimineata si motivul pentru care ma simt cea mai norocoasa femeie din lume! Noi doi avem un singur principiu: de ACCEPTARE.

Dacă lumea ta se destramă, tu vii la mine și o RECONSTRUIM IMPREUNA. Dacă lumea mea se prabuseste, mă duc la a ta și o REFORMAM IMPREUNA. Astia sintem noi, perfecti de imperfecti,dar facem echipa buna impreuna. Imi doresc acum sa avem multe evenimente memorabile impreuna, asa ca sa avem ce povesti nepotiilor. (de ex. Asa cum te-am rapit si te-am adus la Venetia) Sa stii ca esti minunat! Si ca nu am intalnit niciodata un om mai bun la suflet. (inca mai am de invatat multe de la tine). La multi ani dragul meu partener de viata!”, a scris Mirela de la Insula Iubirii, pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton