Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mirela Oprișor, Aspirina din „Las Fierbinți”, și-a cunoscut soțul în facultate. „Eu l-am agățat”

Mirela Oprișor, Aspirina din „Las Fierbinți”, și-a cunoscut soțul în facultate. „Eu l-am agățat”

de Redactia Tvmania

Este actriță de ani buni, cunoscută pentru rolurile jucate la Teatrul din Comedie din București, dar Mirela Oprișor a devenit cu adevărat celebră după ce a apărut în „Las Fierbinți”, difuzat de Pro TV. Interpreta Aspirinei din cunoscut serial românesc a fost invitata lui Andi Moisescu, în podcastul căruia a povestit mai multe amănunte despre viața ei personală.

Mirela Oprișor a mărturisit, printre altele, că dincolo de viața profesională, este căsătorită cu Mimi Brănescu, , cunoscut scenarist și dramaturg, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Au împreună și o fiică, pe Ana Brănescu.

Cei doi soți s-au cunoscut în timpul facultății, într-un fel mai neobișnuit. Când a dat examen, ea l-a ales pe el pentru a-i asculta monologul.

„Mi-au zis: uite, ăștia sunt băieții care dau la facultate anul acesta, alege-ți pe unul și du-te și spune-i o poezie sau monolog, ce ai tu, de parcă el ar fi în armată și tu spui… Pe cine crezi că am ales? Pe Mimișor (Mimi Brănescu). Apoi m-am întâlnit cu el în gangul facultății și zic: băi, eu ți-am zis ție astăzi o poezie. L-am agățat, cum ar veni. Apoi am zis să bem o cafea și așa a început totul”, a spus Mirela Oprișor în podcastul lui Andi Moisescu.

Andi Moisescu a reacționat imediat: „Cum e posibil așa ceva. E un destin aici”.

Mirela Oprișor i-a spus soțului că l-a văzut frumos, aranjat. Cei doi au avut și o perioadă în care au fost despărțiți, dar s-au reunit și s-au căsătorit.

„Cred că nici n-am văzut pe cine am tras, pentru că sunt mioapă. Adică, vai nu pot să spun că l-am ales pe cel mai frumos… Da eu așa i-am spus: Mimi, te-am văzut frumos și pe tine te-am ales. (…) L-am văzut mai curățel, l-am luat pe Mimișor (poza) și i-am zis o poveste. Așa am intrat la facultate și am fost colegi. Am avut o poveste de amor, după care… i-am dat papucii. (…) Ne-am reîntâlnit după 8 ani și cred că ne căsătoream a doua zi. Ne-am trăit și noi viața, ne-am văzut de treabă, apoi ne-am reîntâlnit și am întemeiat o familie”, a adăugat Mirela.

Sursa foto: Facebook.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton