Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

A spus din nou „Da!”. Mirela Vaida a fost cerută (iar) în căsătorie. Cum arată noul inel cu diamant al vedetei

A spus din nou „Da!”. Mirela Vaida a fost cerută (iar) în căsătorie. Cum arată noul inel cu diamant al vedetei
9

de Andra Stana,

Mirela Vaida a împărtășit cu fanii ei din mediul online vestea cea mare. Vedeta Antena 1 a mărturisit că a fost cerută în căsătorie pentru a doua oară. Prezentatoarea de la „Acces Direct” a primit un inel cu diamant din partea soțului ei, Alexandru Vaida.

Vedeta de la Antena 1 a plecat într-o scurtă vacanță prin România alături de familia ei. Mirela Vaida a ajuns la Sighișoara, iar aici a fost cerută în căsătorie pentru a doua oară.

Moderatoarea emisiunii „Acces Direct” a primit un inel cu diamant. La scurt timp, ea l-a pozat și l-a arătat tuturor fanilor ei de pe Instagram.

„Am spus DA”, a scris Mirela Vaida în dreptul fotografiei.

Vedeta și soțul ei au o căsnicie de 12 de ani, iar flacăra iubirii este vie în relația lor, scrie libertatea.ro.

A-spus-din-nou-„Da.-Mirela-Vaida-ceruta-din-nou-in-casatorie.-Cum-arata-noul-inel-al-vedetei-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Mirela Vaida și Alexandru au trei copii împreună, Carla, Vladimir și Tudor. Când a fost cerută prima dată în căsătorie, prezentatoarea și-a organizat toată nunta în doar 40 de minute.

„Eu am fost cerută la semafor, în mașină, că stăteam 40 de minute la semafor, la Unirii, în București. În 40 de minute am făcut și lista de invitați, am și stabilit tot. La Unirii, la fântâni. E de bun augur”, a explicat Mirela Vaida în urmă cu mai mult timp.

Mirela Vaida și soțul ei sunt împreună de 16 ani

Lui Alexandru, soțul Mirelei Vaida, nu-i place să se afle în atenția publicului.

De-a lungul timpului, cei trei copii ai cuplului i-au apropiat și mai mult. Acum, familia este pe primul loc pentru ei. De 16 ani, Mirela Vaida iubește același bărbat și a spus care este secretul unei căsnicii de așa lungă durată.

Vaida a explicat că în relația lor nu este totul roz. Cu toate acestea, ei au reușit de fiecare dată să depășească orice obstacol.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton