Homepage  / Vedete româneşti

Mirela Vaida, despre motivul pentru care nu mai merge deloc la Mamaia și nicăieri la noi pe litoral

Mirela Vaida, despre motivul pentru care nu mai merge deloc la Mamaia și nicăieri la noi pe litoral
7

de Redactia Tvmania,

Mirela Vaida s-a întors recent din vacanța petrecută în Delta Dunării și recunoaște că a lăsat o sumă ”frumușică”pentru cele trei nopți de cazare.

Mirela Vaida s-a întors de câteva zile dintr-o vacanță de vis din Delta Dunării. A fost o premieră pentru ea și familia ei, vedeta luându-și toți cei trei copiii în vacanță.

Abia la 40 de ani și-a făcut timp pentru a ajunge într-unul dintre cele mai lăudate locuri din România și regretă că nu a făcut-o mai devreme. Prezentatoarea a rămas complet fascinată de frumusețea regiunii, dar și de stilul de viață pe care îl au oamenii de acolo.

„În Delta Dunării a fost fascinant, a fost ceva nou pentru toată lumea. Și a fost o surpriză și pentru noi cei mari, și pentru copii, pentru că e inedit să lași mașina pe uscat și, de acolo să mergi cu barca până la hotel, și să ai ieșire și la Dunăre, și la mare și să poți, dacă vrei, să faci o plimbare cu barca. E inedit să ne dăm seama ce țară frumoasă avem și ce locuri absolut fascinante avem, care, din păcate, mi se pare că nu sunt destul de mult exploatate”, a spus Mirela Vaida pentru Fanatik.

mirela-vaida-295693605_612475710236407_5354366471974614887_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cât a plătit Mirela Vaida pentru vacanța din Delta Dunării

Vedeta a lăsat o sumă ”frumușică” pentru patru zile petrecute la Delta Dunării, dar, spune ea, totul a meritat din plin.

citește mai departe pe libertateapentrufemei.ro

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton