Homepage  / Știri

Mirela Vaida, primele declarații despre mutarea emisiunii „Acces Direct” la un alt post TV. „E parțial adevărat”

Mirela Vaida, primele declarații despre mutarea emisiunii „Acces Direct” la un alt post TV. „E parțial adevărat”

de Roxana Mirea,

Mirela Vaida a făcut primele declarații după ce au apărut zvonuri porivit cărora emisiunea „Acces Direct” va fi mutată de la Antena 1 la Antena Stars. Prezentatoarea TV a dezvăluit că speculațiile sunt parțial adevărate. Până la acest moment, nu a fost transmis un comunicat oficial de la Antena 1 legat de mutarea emisiunii „Acces Direct” la Antena Stars.

Mirela Vaida, după ce s-a zvonit că Acces Direct se mută la Antena Stars

Din luna ianuarie a anului 2022, emisiunea „Acces Direct” ar urma să nu mai fie difuzată pe Antena 1, ci pe Antena Stars, potrivit cancan.ro. Mirela Vaida a făcut primele declarații despre zvonurile potrivit cărora emisiunea „Acces Direct” ar urma să fie mutată de la Antena 1 la Antena Stars. Până la acest moment, nu a fost transmis niciun comunicat oficial din partea Antena 1 în legătură cu acest subiect.

Totuși, Mirela Vaida a spus că informațiile sunt parțial adevărate.

„Este parțial adevărat! Așteptați comunicatul oficial dat de Antenă. Noi rămânem pe Antena 1, nu vreau să dau mai multe detalii, astea trebuie să le ofere PR-ul Antenei, deci în momentul ăsta nu vă pot explica eu foarte multe.

Nu e… Așteptați să vedeți, este în parte adevărat, adică informația nu este completă. Așa că mai bine așteptați comunicatul oficial al Antenei. Vă pot spune doar că informația nu este în totalitate corectă, mai multe nu am ce să vă spun, o să aflați la momentul potrivit”, a declarat Mirela Vaida pentru Fanatik.

„Acces Direct” a primit numeroase critici

„Acces Direct” a avut premiera la Antena 1 în anul 2008. De-a lungul timpului, emisiunea a atras numeroase critici din cauza felului în care au fost abordate subiecte grave, precum violența domestică și abuzurile sexuale.

În ultimii trei ani, show-ul tabloid a primit mai multe sancțiuni din partea CNA, în uma sesizărilor făcute de telespectatori sau chiar de persoane despre care s-a vorbit în emisiune. În perioada 2018-2020, CNA a aplicat 18 amenzi și patru somații publice emisiunii „Acces Direct”, difuzată de Antena 1.  Cuantumul amenzilor s-a ridicat la 460.000 de lei, echivalentul a 93.492 de euro. Cea mai mare amendă a fost de 100.000 de lei pentru serialul „Vulpița”, care însă a adus trustului Intact sute de mii de euro din publicitate, potrivit libertatea.ro.

Cele mai multe amenzi au fost date în baza legilor audiovizualului privind protecția copilului și a dreptului la viață. Toate sancțiunile aplicate au fost o urmare a faptului că telespectatorii, iar în unele cazuri chiar persoanele vizate în emisiune au făcut plângeri la CNA.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton