Homepage  / Televiziune

Mirela Vaida, detalii noi-nouțe despre noua ei emisiune din grila Antena Stars: „O să vă placă”. Când are premiera

Mirela Vaida, detalii noi-nouțe despre noua ei emisiune din grila Antena Stars: „O să vă placă”. Când are premiera
10

de Andra Stana,

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV de la noi. Vedeta a anunțat printr-o postare pe rețelele de socializare că va avea o nouă emisiune la Antena Stars, pe lângă „Acces Direct”, proiectul de care se ocupă de ani de zile. Iată ce fel de program va prezenta și când e programată premiera la TV.

Mirela Vaida va avea o nouă emisiune la Antena Stars

„Petrecem românește cu Mirela” se numește noua emisiune a Mirelei Vaida de la Antena Stars. Aceasta va fi difuzată în fiecare duminică, începând de pe 11 septembrie, de la ora 20.00.

Pregătim o noua emisiune la Antena Stars TV. Ceea ce era numele Revelioanelor prezentate de mine, acum devine emisiune săptămânală, în fiecare duminica, de la ora 20! „Petrecem românește cu Mirela”! Începe de duminica asta! Sunt convinsă că o să vă placă”, le-a spus Vaida fanilor ei de pe rețelele de socializare. Tot aici, vedeta a dezvăluit și numele câtorva dintre invitați.

Cei mai mari artiști, cea mai buna muzica românească! Duminica, ora 20, pe Antena Stars! Doar câteva nume: Taraful de la Varbilau, Surorile Osoianu, Azur, Dan Ciotoi, Georgiana Lobonț, Diana Matei, Gelu Voicu, Mioara Velicu, Marcela Fota, Adriana Ochisanu, Cristian Pomohaci, Cornel Borza, Codruta și Valentin Sanfira, Andreea Haisan, Alexandru Pop și muulti alții, plus vocile de aur ale muzicii ușoare romanești! Nu-i așa că suna bine?”, și-a întrebat vedeta fanii, pe Facebook.

Mirela Vaida, detalii nou-nouțe despre noua ei emisiune din grila Antena Stars „O să vă placă”. Când are premiera (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Unii dintre urmăritorii ei i-au și răspuns, pe Facebook.

Foarte bine! Mă bucur foarte mult, abia aștept vă urmăresc cu drag zi de zi. Felicitări pentru tot ce faceți. (…) O sa vă urmărim cu mult drag! Mult succes, doamna Vaida! (…) Succes în noul proiect!!!”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de fani pentru Mirela Vaida.

Mirela Vaida a prezentat emisiunea „Acces Direct” la Antena 1. În 2021, vedeta a fost mutată la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton