Homepage  / Vedete româneşti

Mirela Vaida, probleme de sănătate. Cu ce afecțiune s-a întors din vacanță

Mirela Vaida, probleme de sănătate. Cu ce afecțiune s-a întors din vacanță
8

de Cătălina Matei,

După câteva zile de vacanță petrecute în delta Dunării alături de familie, Mirela Vaida a revenit acasă cu probleme de sănătate, din păcate. Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” le-a dezvăluit urmăritorilor săi de Instagram cu ce ce afecțiune s-a ales în scurta vacanță.

Mirela Vaida și familia sa au petrecut patru zile de vis în Delta Dunării, într-un complex turistic din Sfântul Gheorghe. Din păcate, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” de la Antena Stars s-a întors acasă și cu ceva probleme de sănătate, pe lângă amintirile frumoase.

Mirela-Vaida-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Astfel, Mirela a postat un video în secțiunea InstaStory de pe contul său de Instagram în care le-a dezvăluit fanilor ce i s-a întâmplat și chiar a sugerat că ia în calcul o eventuală operație, pentru a reveni la normal.

M-am întors din vacanță … parcă nici n-a fost, patru zile zici că au fost patru minute. (…) M-a întrebat cineva dacă mi-a trecut șalazionul. Nu, ăsta rămâne aici. Nu știu ce să-i fac, să mă operez?! Îl las așa …”, le-a spus Mirela Vaida urmpritorilor săi pe InstaStory. Șalazionul, afecțiunea de care suferă Mirela Vaida, este o boală a pleoapelor, benignă, uneori cu evoluție autolimitantă, dar care provoacă un aspect inestetic.

Mirela Vaida îți mai dorește copii

Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” în vârstă de 40 de ani are trei copii minunați și nu exclude ideea de a fi, din nou, mamă. Mamă de gemeni, chiar!

E vorba despre o viață în care am reușit să-mi îndeplinesc visul de a deveni mamă. Și nu mama unui copil, ci mama a trei copii. Recunosc că nu m-aș opri aici. Și nici cifra 4 din fața vârstei mele nu mă oprește.

Chiar mă gândesc serios și vorbesc cu soțul meu zilnic că ne-am mai doir un copil, poate chiar doi. Și dacă ar veni deodată n-ar fi nicio problemă! Pentru mine toate numerele acestea, 40 de ani și 3 copii, înseamnă de fapt esența vieții, împlinirea vieții.

Chiar sunt un om împlinit și fericit care nu mai are nimic de demonstrat nici în plan personal și cu atât mai puțin în plan profesional. Pentru că eu sunt acum acolo unde îmi doream să fiu la 40 de ani: să mă bucur de viață, de curtea mea, de animăluțe și, mai presus de toate, de cei trei copii care ne fac viața fricită și care ne dau sens în fiecare zi”, ne declara Mirela Vaida într-un interviu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton