Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mirela Vaida, schimbare de look neașteptată! Cum arată acum prezentatoarea

Mirela Vaida, schimbare de look neașteptată! Cum arată acum prezentatoarea
5

de Redactia Tvmania

Mirela Vaida se află la cârma emisiunii „Acces direct” de doi ani. Pentru că apare de luni până vineri pe micile ecrane, vedeta trebuie să acorde mereu  atenție deosebită felului în care arată. Acum însă a hotărât să recurgă la o schimbare radicală!

Noul look abordat de Mirela Vaida nu mai necesită mult timp pierdut în fața oglinzii, cu toate că, spune ea, i se pare ă o maturizează: 

„De câțiva ani îmi tot întind părul! Cu placă, cu feonul, cu peria, cu ce-o fi, dar să fie întins! Zilnic coafat! Mi se părea că părul creț mă maturizează, mă «coconeste» și, vezi Doamne, nici nu se mai poartă!! Până deunăzi când am obosit și eu, și el! L-am spălat, l-am zvântat și l-am dat cu un pic de spumă! Și gata! Iată ce a ieșit! Ce ziceți? Să-l las așa?”, a fost mesajul postat de Mirela Vaida pe Facebook .

Schimbarea Mirelei Vaida nu a fost trecută neobservată, iar cei care o urmăresc în mediul online au reacționat imediat cu păreri pro și contra:

„Mie îmi placi oricum ai avea părul! Întinsul cu placa deteriorează părul mai ales că din creț să-l faci drept, placa trebuie să fie destul de caldă. Eu nici cu feonul nu-l usuc, numai dacă trebuie să plec undeva repede. Tu îl faci cum dorești pentru că ești de 10 + oricum. (…) Mie îmi place mai mult drept cum îți stă. Si eu am aceeași problemă, îl am ondulat și îl vreau mereu drept! 

Nu-l mai întinde, cu timpul îți vei distruge părul. Și eu am părul ușor ondulat și multe persoane mă invidiază pentru asta. (…)

Nici chiar așa, tunde-l corect și folosind produse de calitate părul ondulat se așază singur frumos, care să te întregească, tu ești o femeie frumoasă, nu se cade să umbli așa a la «neglije» ?!!!! Dumnezeu ne-a înzestrat cu tot ce ni se potrivește, inclusiv cu talentul, pe care trebuie să-l înmulțim. Pe tine te-a binecuvântat cu de toate, motiv pentru care ai și dușmani!!! Să fii iubită de Dumnezeu și de lume, asta îți doresc!!!” au scris fanii vedetei în mediul online, după ce au văzut schimbarea de look a Mirelei Vaida.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton