Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mirela Vaida, shooting sexy în stilul Madonnei. Imaginea care a stârnit un val de reacții

Mirela Vaida, shooting sexy în stilul Madonnei. Imaginea care a stârnit un val de reacții
6

de Andra Stana,

Mirela Vaida (39 de ani) a postat online o serie de fotografii în care apare îmbrăcată în ținute sexy. După apariția pozelor, prezentatoarea de la „Acces direct” a fost bombardată de comentarii. Mai precis, imaginile au stârnit mari controverse în rândul fanilor ei.

Mirela Vaida a pozat în lenjerie intimă. Reacția fanilor

Mulți sunt obișnuiți să o vadă pe Mirela Vaida având apariții serioase. Cu atât mai mult cu cât, scrie libertatea.ro, subiectele pe care le prezintă la „Acces direct” sunt de multe ori dureroase și emoționante.

De curând, vedeta Antnea 1 a urcat pe contul său de Instagram mai multe fotografii, printre care și o imagine cu ea în lenjerie intimă. La 39 de ani și după trei sarcini, Mirela Vaida se poate lăuda cu o siluetă perfectă.

Mirela-Vaida-shooting-sexy-in-stilul-Madonnei.-Imaginile-au-starnit-un-val-de-reactii-in-mediul-online-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

În urmă cu un an, Mirela Vaida a avut un shooting în care s-a transformat în Madonna. A purtat atunci un body negru din dantelă și plasă.

„În urmă cu fix un an am acceptat provocarea de a mă lăsa un pic «transformată» în Madonna!”, a scris Vaida în dreptul fotografiilor.

„Madonna era o femeie frumoasă, dar vulgară. Doamnă Mirela, eu vă apreciez sunteți frumoasă așa cum sunteți și sunteți o mamă exemplară”,

„Da, pozele sunt minunate! Însă tu nu ai nevoie să te transformi în altcineva. Tu ești frumoasă, poate mai frumoasă decât Madonna”,

„Dacă nu mă uitam la descriere eram convinsă că este chiar Madonna în tinerețe” au fost câteva dintre comentariile fanilor Mirelei Vaida.

Mirela Vaida are un nou look

Prezentatoarea de la „Acces direct” și-a schimbat, de curând, look-ul. A explicat această decizie tot printr-o postare pe internet.

„Vaaai!! Cum?? Nu-mi mai tapez eu părul? Nu-mi mai fac eu bucle de cucoană?? Dar nu-mi mai dau eu ruj roșu mat cu depășire de contur? Doamne, ce se întâmplă cu mine? Nimic.. bat înspre 40 și cred că m-am cam liniștit… Ce triiist!! ?? Nu sunt pregătită!!”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton