Homepage  / Vedete româneşti

Mirela Vaida, detalii din intimitatea cu soțul ei. De ce nu mai apucă să doarmă împreună

Mirela Vaida, detalii din intimitatea cu soțul ei. De ce nu mai apucă să doarmă împreună
8

de Roxana Mirea,

Mirela Vaida a oferit detalii din intimitatea cu soțul ei Alexandru și a dezvăluit de ce nu prea mai apucă să doarmă împreună. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2009 și au trei copii: Vladimir, Carla și Tudor. De asemenea, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a dezvăluit că își mai dorește copii.

De ce Mirela Vaida nu mai doarme în același pat cu soțul ei

Mirela Vaida și Alexandru Vaida sunt căsătoriți din anul 2009, iar din iubirea lor au venit pe lume trei copii: Vladimir, Carla și Tudor. Recent, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a fost invitată la podcastul interpretului de muzică populară Valentin Sanfira, unde a vorbit și despre căsnicia ei. Mirela Vaida a spus că nu prea mai doarme în același pat cu soțul ei pentru că, de multe ori, ajunge să adoarmă lângă copii.

Știi ce se întâmplă? Uite asta se întâmplă. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți, adormim. Eu adorm cu copiii în pat, că le zic povestea de noapte bună, rugăciunea și… Eu adorm înaintea lor. Când mă mai întâlnesc și cu soțul meu… e 6 dimineața. Zic: «Ce am făcut, mă? Iar am dormit separați?». Al meu zice: «Da, dar și când te prind…»”, a povestit Mirela Vaida în podcastul găzduit de Valentin Sanfira, potrivit libertatea.ro.

Mirela-Vaida-detalii-din-intimitatea-cu-sotul-ei.-De-ce-nu-mai-apuca-sa-doarma-impreuna-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Mirela Vaida își dorește gemene

În plus, Mirela Vaida a mai dezvăluit că și-ar dori să devină mamă pentru a patra oară. Vedeta a declarat că s-ar bucura mult dacă ar avea gemene. Totuși, Mirela Vaida spune că timpul i-ar fi insuficient pentru a putea să se ocupe în totalitate de copii.

Două fete aș mai face, două, dacă mi le-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai, aș fi cea mai fericită. Avem și nume pentru ele. Numai că e timp pentru toate, dacă îți dă Dumnezeu înseamnă că știi să le duci. Dar știi ce se întâmplă? Uite asta se întâmplă… Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți”, a dezvăluit Mirela Vaida.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton