Homepage  / Vedete româneşti

Mirela Vaida este terifiată. Ce surpriză neplăcută i-au făcut copiii. „S-a îngroșat rău gluma! Eu am fobie la așa ceva!”

Mirela Vaida este terifiată. Ce surpriză neplăcută i-au făcut copiii. „S-a îngroșat rău gluma! Eu am fobie la așa ceva!”
8

de Roxana Mirea,

Mirela Vaida a avut parte de o surpriză deloc plăcută din partea copiilor ei. Micuții au fost plecați cu tatăl lor și s-au întors cu un nou membru al familiei. Mai exact, este vorba despre un hamster, iar prezentatoarea TV este terifiată, mărturisit că ea are fobie de rozătoare.

Mirela Vaida are fobie de hamsteri

Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru, sunt căsătoriți din anul 2009 și au împreună trei copii: Vladimir, Carla și Tudor. Cum prezentatoarea TV este activă pe rețelele sociale, le-a împărtășit urmăritorilor ei ce surpriză neplăcută i-au făcut copiii. Soțul vedetei a cedat în fața insistențelor celor mici de a le cumpăra un hamster, spre groaza Mirelei Vaida, care nici n-a vrut să intre în camera copiilor de frica micii rozătoare.

Mirela Vaida a mărturisit că are fobie când vine vorba de șoareci și șobolani și le-a tot spus copiilor ei că micul lor prieten nu poate să rămână sub același acoperiș cu ei. Fiica ei Carla nici n-a vrut să audă de așa ceva, fiind deja foarte atașată de micuțul ei prieten. Desigur, hamsterul a primit și un nume, care a surprins-o pe prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”. Numele ales de copii pentru hamsterul lor este Dolores.

mirela-vaida-are-fobie-de-hamsteri-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„S-a îngroșat rău gluma! Eu am fobie la așa ceva! Cum se procedează în situația asta? A cedat taică-su și le-a cumpărat hemsterul. (…) Deci copiii au cumpărat un hamster și îmi este frică să intru pentru că eu am fobie de hamsteri. Măi, Carla, mami, nu v-am rugat să nu cumpărați pentru că mie îmi este frică de șobolani. Îmi este frică, mi-e teamă, mami. Și dacă îl scăpăm prin casă? Eu nu pot să mă uit la șobolanul ăsta, ce să facem cu el în casă? Ce urât face, dacă-l scăpăm, unde îl găsim?”, a spus Mirela Vaida pe Instagram.

Acestea fiind datele problemei, Mirela Vaida nu are decât să încerce să se împace cu gândul că ea și Dolores vor locui în aceeași casă întrucât copiilor ei nici nu le trece prin cap să renunțe la hamster.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton