Homepage  / Vedete

Mirela Vaşadi prezintă, de astăzi, o nouă emisiune la TVR 2, „Arta fericirii”

Mirela Vaşadi prezintă, de astăzi, o nouă emisiune la TVR 2, „Arta fericirii”

de Redactia Tvmania

„Arta fericirii” va debuta astăzi, de la ora 18.30, la TVR 2. Emisiunea ce are ca temă dezvoltarea personală o are gazdă pe Mirela Vașadi.

Mirela Vasadi

„Este vorba despre un magazin de dezvoltare personală, cu subiecte axate pe cele patru direcţii de acţiune pentru echilibru şi dezvoltare individuală: fizic, emoţional, mental şi spiritual. Dezvoltarea personală holistică este un subiect de actualitate al acestui secol, în care oamenii încearcă din ce în ce mai mult să se detaşeze de stresul zilnic şi de limitările şi restricţiile materiale”, se arată într-un comunicat de presă.

 Mirela Vaşadi va sta de vorbă, zilnic, timp de jumătate de oră, cu personalităţi importante ale vieţii publice, oameni care au reuşit să transforme propria lor existenţă în artă.

Fiecare zi este dedicată discuţiilor pe un plan de dezvoltare: lunea este abordată dezvoltarea fizică, marţea se vorbeşte despre aspectele din plan moţional, miercurea despre cele din plan mental, joia sunt discutate subiectele din plan spiritual iar vinerea este ziua unei abordări holistice, cu accent pe problemele fundamentale care ne afectează viaţa: sărăcia, corupţia, boala, stresul, depresia…

În prima ediție, Mirela Vaşadi îi va avea ca invitaţi pe dr. Cristian Andrei – medic specialist neuropsihiatru, psihoterapeut şi psiholog şi pe doamna Andreea Neacşu – psihoterapeut, specialist în psihologie pozitivă la „Institutul pentru fericire” din Bucureşti.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton