Homepage  / Vedete / Vedete străine

Miss Puerto Rico și Miss Argentina s-au căsătorit în secret. Cum au anunțat cele două regine ale frumuseții fericita veste

Miss Puerto Rico și Miss Argentina s-au căsătorit în secret. Cum au anunțat cele două regine ale frumuseții fericita veste

de Andra Stana,

Două regine ale frumuseții, Miss Argentina și Miss Puerto Rico, s-au căsătorit în secret, după o relație de doi ani.

Mariana Varela, în vârstă de 26 ani, Miss Argentina, și Fabiola Valentín, în vârstp de 22 de ani, Miss Puerto Rico, s-au căsătorit săptămâna trecută, după o relație ținută în secret timp de doi ani. 

Cele două frumuseți au dezvăluit că s-au căsătorit pe Instagram. Ele s-au cunoscut la concursul Miss Grand International 2020 din Thailanda, potrivit news.sky.com.

”După ce am hotărât să ne păstrăm relația secretă, am decis să facem publică relația noastră”, au spus cele două.

Postarea a prezentat, de asemenea, un videoclip de 30 de secunde despre povestea relației lor, de la început și până la logodnă și căsătorie. Cele două Miss din America de Sud s-au căsătorit pe 28 octombrie în San Juan, capitala Puerto Rico. 

Imediat după anunț, apropiații lor și fostele lor colege de la concursurile de frumusețe le-au felicitat pe cele două Miss.

Fosta Miss America Abena Appiah, care a câștigat concursul de frumusețe Miss Grand International în 2020, unde cuplul s-a cunoscut, le-a felicitat pentru „frumoasa lor uniune”.

Ulterior, Fabiola Valentin a transmis un mesaj pe Insta Story în care își exprimă recunoștința pentru postările pozitive venite ca răspuns la nunta lor. „Cât de plăcut este să citesc fiecare mesaj. Vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele și urările voastre de bine”, a scris soția Marianei Valera.

Căsătoria între persoane de același sex a devenit legală în Puerto Rico în anul 2015, iar în Argentina, din 2010.

Sursa foto: Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton