Homepage  / Știri / Televiziune

Miză uriașă la Survivor România! Echipa învingătoare merge la un super-concert

Miză uriașă la Survivor România! Echipa învingătoare merge la un super-concert

de Redactia Tvmania

Concurenții Survivor România 2021 vor avea parte de o surpriză uriașă în această seară. Echipa câștigătoare va participa la concertul lui Jason Derulo. Tot în această seară vom afla cine părăsește competiția. Nominalizați sunt 3 Războinici: Marius, Albert și Maria.

O noua bătălie epică s-a consumat aseară la “Survivor România”, Faimoșii au evoluat extraordinar si de aceasta data pe traseu si si-au învins competitorii cu scorul de 10-5, câștigând astfel cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii.

A urmat un Consiliu apăsător, in care Albaștrii au recunoscut că se confruntă cu o serie de probleme. In urma voturilor din Consiliu, Albert si Maria vor intra la judecata publicului, alături de Marius, nominalizat în primul Consiliu al săptămânii.  In aceasta seară, un războinic va pleca acasă, dar înainte de aceasta eliminare Faimoșii si Războinicii au de disputat un joc de recompensa ieșit din comun, cu o miza uriașă.

“ Echipa care câștigă jocul de astăzi primește drept recompensa participarea la concertul lui Jason Derulo!”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul “Survivor România”, in strigatele de bucurie ale celor doua echipe.

Jason Derulo, artistul care a încins imaginația fanilor din întreaga lume cu hituri precum “Savage love”, “Swalla”, “In my head”, “Tip toe” va fi, așadar, miza pentru care se vor lupta cele doua echipe pe traseul din Republica Dominicana.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton