Homepage  / Netflix

Ce seriale celebre dispar de pe Netflix în ianuarie 2022

Ce seriale celebre dispar de pe Netflix în ianuarie 2022
7

de Andra Stana,

31 decembrie 2021 va fi ultima zi când fanii „Modern Family”/„O familie modernă” vor putea urmări pe Netflix serialul cu Ed O’Neill, Sofía Vergara, Ty Burrell și Jesse Tyler Ferguson în rolurile principale. De asemenea, de pe platforma de streaming urmează să mai dispară și alte seriale foarte cunoscute. Iată de la ce producții trebuie să vă luați la revedere în curând.

„O familie modernă”, fenomenul care a câștigat ani la rând premiul Emmy pentru cel mai bun serial de comedie, nu va mai putea fi urmărit pe Netflix din prima zi a anului următor. Ultima zi în care mai puteți urmări episoadele din „Modern Family” este 31 decembrie 2021.

69TH ANNUAL GOLDEN GLOBE AWARDS – 2012 Press RoomIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Trei familii diferite, dar înrudite, fac față încercărilor vieții și necazurilor în felul lor unic, plin de umor.

Ed O’Neil a făcut istorie în televiziune, interpretându-l pe celebrul Al Bundy. Actorul de comedie a revenit în mare formă în rolul de soț, părinte și bunic în cele 11 sezoane din „Modern Family”.

Sitcom-ul american „O familie modernă” urmărește viața lui Jay Pritchett și a familiei sale. Acțiunea se petrece într-o suburbie a orașului Los Angeles. Familia lui Pritchett îi include pe cea de-a doua soție a sa, Gloria, și pe fiul său vitreg în vârstă de 12 ani. Totodată, în poveste sunt și cei doi copii adulți ai săi împreună cu soțiile și copiii lor.

Și „How I met Your Mother” iese din portofoliul platformei

Pe lângă „Modern Family”, Netflix se pregătește să renunțe și la alte producții de succes. Astfel, din ianuarie 2022 nu veți mai putea urmări pe platforma de streaming nici „How I Met Your Mother”.

Serialul de comedie, în traducere „Cum am cunoscut-o pe mama voastră”, a fost difuzat de postul CBS între anii 2005 și 2014. Din distribuția serialului au făcut parte  Josh Radnor (Ted Mosby), Cobie Smulders (Robin Scherbatsky), Neil Patrick Harris (Barney Stinson), Jason Segel (Marshall Erikson) și Alyson Hannigan (Lily Aldrin).

Până pe 31 decembrie inclusiv, toate cele nouă sezoane ale serialului care prezintă căutarea plină de aventuri a lui Ted pentru a-și găsi sufletul pereche pot fi urmărite pe Netflix.

„How I Met Your Mother” a primit 24 de nominalizări la Premiile Emmy (a câștigat șapte trofee Emmy). În 2010, Alyson Hannigan și Neil Patrick Harris au câștigat People’s Choice Award pentru cea mai favorită actriță/cel mai favorit actor de comedie dintr-un serial TV.

Vă reamintim că, în primele zile ale anului 2022 va avea loc premiera „How I Met Your Father”. Noul serial de comedie le are Hillary Duff și Kim Cattrall în distribuție. Proiectul comandat de Hulu, un spin-off al serialului-cult „How I Met Your Mother”, va fi lansat pe 18 ianuarie.

Ce alte seriale dispar de pe Netflix pe 31 decembrie 2021

Lista serialelor care ies din oferta Netflix de pe 31 decembrie 2021 încolo include și:

  • Sons of Anarchy
  • Prison Break
  • Homeland

Sursa foto: Hepta, captură Netflix

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton