Homepage  / Știri / Televiziune

Modificări la Kanal D: „Survivor România” continuă! Ce hotărâre au luat producătorii

Modificări la Kanal D: „Survivor România” continuă! Ce hotărâre au luat producătorii

de Redactia Tvmania

Kanal D își ia prin surprindere telespectatorii! Postul TV a recurs la o decizie radicală care vizează show-ul „Survivor România”! După marea finală, producătorii au decis să continue emisiunea într-un mod inedit.

Grila Kanal D suferă modificări după marea finală „Survivor România” a cărui câștigător este Zannidache. La scurt timp după ce finaliștii au ajuns în România, după jumătate de an de competiție, postul TV va difuza o serie de ediții speciale ale emisiunii-concurs „Survivor România”. 

Edițiile speciale „Survivor România” vor fi difuzate în perioada 12 iulie – 25 iulie, în fiecare sâmbătă, în intervalul 20.00 – 22.00. În cadrul edițiilor speciale „Survivor România” se vor difuza cele mai importante și amuzante momente ale sezonului doi, însă nu se știe dacă producătorii vor organiza și o ediție specială cu concurenții sezonului care s-a încheiat sâmbătă, 10 iulie. 

Survivor România este varianta românească a celebrului format Survivor. Versiunea românească a fost lansată pe 18 ianuarie 2020 pe Kanal D România. Show-ul este prezentat de Daniel Pavel. Concurentul câștigător primește un premiu în valoare de 250.000 lei (aprox. 50.000 de euro).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton