Homepage  / Televiziune

Modificare de program la Prima TV. Ce se întâmplă cu emisiunea lui Cristi Brancu, „Exclusiv VIP”

Modificare de program la Prima TV. Ce se întâmplă cu emisiunea lui Cristi Brancu, „Exclusiv VIP”

de Andra Stana,

Cristi Brancu a anunțat că emisiunea lui de la Prima TV, „Exclusiv VIP”, va trece printr-o schimbare. În ce zile și în ce interval orar va putea fi urmărit, de-acum, „Exclusiv VIP”.

Emisiunea „Exclusiv VIP” s-a regăsit, până de curând, în grila Prima TV în fiecare zi, de luni până vineri. Cu toate acestea, potrivit celei mai recente grile de programe a Prima TV, emisiunea lui Cristi Brancu a pierdut o zi de difuzare din cele 5 săptămânale. Mai precis, show-ul a ieșit din grila postului în zilele de luni.

„”Exclusiv VIP cu Cristi Brancu” vă așteaptă de marți până vineri, între orele 15:30 și 17:30”, a fost anunțul făcut de Cristi Brancu, pe pagina sa oficială de Facebook.

Reacția fanilor nu s-a lăsat mult așteptată. „Nu înțeleg de ce nu mai aveți emisiune și luni. Vă aștept cu nerăbdare!”, a scris un fan emisiunii. „Cristi nu ma pot uita la emisiune din cauza ta ,ca esti foarte agitat si vorbesti asa de mult ca ma enervezi, nu lasi invitatii sa deschida gura.”, a scris un altul.

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir și Cristi Brancu nu au vorbit 20 de ani

Teo Trandafir și Cristi Brancu se numără astăzi printre cei mai cunoscuți și mai iubiți prezentatori TV din România. După 20 de ani de când nu și-au vorbit, iată că s-a aflat motivul tăcerii dintre cei doi. O bună bucată de vreme s-au aflat la concurență pentru că aveau emisiuni pe același interval orar, ea la Kanal D, iar el la Prima TV.

Cristi Brancu și Teo Trandafir nu și-au mai vorbit din cauza unui articol din presă. Mai precis, totul s-a datorat unei informații despre Teo care a apărut în revista pe care Brancu o conducea, scriu cei de la Fanatik.

Relația cu Teo a început prost. A scris cineva de la revista VIP ceva în neregulă despre ea… Apoi a continuat deplorabil. Nu am vorbit 20 de ani. Acum evoluează minunat. O dată ce ne-am întâlnit, am descoperit că avem aceleași repere și gânduri. A fost o mare plăcere să colaborăm.

În clipa în care am devenit concurenți, era, practic, imposibil să mergem înainte. Am mai vorbit, mai rar. Ne-am transmis gânduri frumoase. Cred că Teo este un reper în lumea televiziunii și e un profesionist căruia trebuie să-i găsești locul, că e păcat să o pierzi!”, a declarat Cristi Brancu.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton