Homepage  / Seriale turceşti

Modificare de ultimă oră la Kanal D. Postul scoate din program filmul turcesc „Dragoste eternă”

Modificare de ultimă oră la Kanal D. Postul scoate din program filmul turcesc „Dragoste eternă”

de Redactia Tvmania

Kanal D s-a răzgândit. Din nou. După ce a încercat disponibilitatea telespectatorilor săi pentru filmele turcești – tocmai a difuzat, săptămânile trecute, două pelicule cu sex-simbolul Burak Özçivit – postul scoate din programul de duminică seară filmul turcesc „Dragoste eternă”.

 

Lansat în 2017, pe marile ecrane din Turcia, filmul romantic „Dragoste eternă” îi are în rolurile principale pe doi actori turci cunoscuți publicului român, Murat Yıldırım și Fahriye Evcen (soția lui Burak Özçivit).

Potrivit programării inițiale, „Dragoste eternă” urma să fie difuzată la Kanal D duminică seară, pe 15 august, de la ora 22.00.

Doar că, acum, cu două zile înainte de difuzare, postul a trimis modificări. 

Astfel, „Dragoste eternă” va fi înlocuit cu pelicula americană „Super Chef”, în original „Burnt”, din 2015, cu Bradley Cooper, Alicia Vikander, Sienna Miller, Uma Thurman și Daniel Brühl în rolurile principale.

„Super Chef” îl are în prim-plan pe Adam Jones (Bradley Cooper), bucătar la un restaurant de lux din Paris, care pierde însă tot din cauza abuzului de droguri și acceselor de furie, pe fundalul stresului de la serviciu. După ce încearcă să o ia de la zero în New Orleans, Adam ajunge la Londra, hotărât să revină printre chef-ii de renume ai orașului. Filmul este o poveste remarcabilă, amuzantă și emoțională despre dragostea pentru gastronomie, iubirea dintre doi oameni și importanța de a primi o a doua șansă în viață.

 

 

Iată cum arată programul serii de duminică, 15 august, la Kanal D:

19.00 Puterea dragostei. Gala

Cu Cristina Mihaela Dorobantu

20.00 Roata norocului

Cu Bursucu și Ana-Maria Barnoschi

22.00 Super Chef

Film artistic cu: Bradley Cooper, Sienna Miller, Jamie Dornan, Emma Thompson

0.00 Știrile Kanal D (r)

 

Cu toate acestea, Kanal D anunța acum câteva zile că va difuza un nou serial turcesc, „Doctorul minune”, o adaptare turcească a serialului „Doctorul cel bun”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton