Homepage  / Televiziune

Modificare în grila Antena Stars. Ce se întâmplă cu reality show-ul lui Brigitte Pastramă. „Noi nu ne-am mai dorit să…”

Modificare în grila Antena Stars. Ce se întâmplă cu reality show-ul lui Brigitte Pastramă. „Noi nu ne-am mai dorit să...”
11

de Andra Stana,

Antena Stars a scos din grila de programe emisiunea soților Pastramă. După ce s-a spus că motivul ar fi lipsa audienței, Brigitte a făcut primele declarații.

Motivul pentru care „Brigitte și Pastramă” a ieșit din grila Antena Stars

Brigitte Pastramă a infirmat zvonurile care spuneau că audiența scăzută a dus la anularea show-ului său. Fosta soție a lui Ilie Năstase a declarat că, deși emisiunea avea audiențe bune, „nu ne-am mai dorit să mai continuăm”.

„Noi am avut un contract valabil până la sfârșitul anului. Din mai multe motive nu am mai dorit să-l prelungim. Inițial, a fost un contract de probă pentru anul 2020, iar, pentru că audiența a fost foarte mare, am semnat un contract pe un an întreg.

Dar, din mai multe motive, eu am specificat de-a lungul acestei perioade că nu doresc să prelungesc acest contract. 

Contractul a fost respectat până la capăt, așa cum a fost semnat, cu toate clauzele stipulate, dar noi nu ne-am mai dorit să mai continuăm.  Nu am fost scoși din grilă!”, a dezvăluit Brigitte Pastramă pentru Cancan.

Ce-se-intampla-cu-reality-show-ul-lui-Brigitte-Pastrama-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Brigitte Pastramă: „A fost destul de obositor. Se filma la mine acasă, la business-urile mele”

„A fost destul de obositor, iar reality acesta implica toată familia. Se filma la mine acasă, la business-urile mele. Pe lângă asta, și din punct de vedere material, din cauza problemelor pe care le are Florin, banii pe care-i primea el erau luați de un birou de executori judecătorești și rămâneau foarte puțini bani.

Dar am muncit foarte mult, nu e vina lor, pentru că ei plăteau, dar banii nu ajungeau la sursă și atunci am căzut de acord cu trustul să continuăm cât este contractul și atât”, a mai adăugat Brigitte, citată de libertatea.ro.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton