Homepage  / Știri / Netflix

Modificări de ultimă oră la Netflix. Sunt vizate topurile cu cele mai populare filme de pe platformă

Modificări de ultimă oră la Netflix. Sunt vizate topurile cu cele mai populare filme de pe platformă
3

de Andra Stana,

Cele mai populare seriale și filme disponibile pe Netflix vor fi prezentate de-acum într-un site dedicat. Platforma de streaming va folosi un nou sistem, mai relevant, de măsurare, a anunțat platforma de streaming într-un comunicat.

Pe final de 2021, Netflix trece la un nou sistem de măsurare a popularităţii conţinutului său. În loc să mai ia în calcul o vizionare după doar două minute de redare, compania va măsura numărul însumat al orelor de vizionare pe care le adună titlurile. În final, în funcţie de acest criteriu, va stabili topurile de popularitate.

Topurile de popularitate au, acum, o nouă casă, în afara platformei de streaming. Mai precis, Netflix a creat un site dedicat acestora.

Netflix va actualiza topurile de popularitate în fiecare marți

Aici, vor fi afişate topuri săptămânale de popularitate, atât pentru filme, cât şi pentru seriale, care vor fi actualizate în fiecare zi de marţi.

„În fiecare marți, vom publica noul nostru „Top 10 pe Netflix” săptămânal, bazat pe numărul de ore de vizionare din săptămâna anterioară, de luni până duminică, atât pentru titlurile originale, cât și pentru cele licențiate.

Listele au fost împărțite după cum urmează: liste internaționale Top 10 pentru Filme (în limba engleză), TV (în limba engleză), Filme (în alte limbi decât engleza) și TV (în alte limbi decât engleza) și clasamente pentru peste 90 de țări, printre care și România.. Deocamdată site-ul este disponibil în engleză și în spaniolă, însă anul viitor vor urma și alte limbi.”, a anunțat Netflix.

Vor exista două categorii principale pentru listele de filme şi seriale – producţii în limba engleză şi producţii în alte limbi. În dreptul fiecărui titlu va fi afişat numărul însumat de ore de vizionare.

Există şi un top al celor mai populare producţii din toate timpurile (nu doar din ultima săptămână). Aici măsurarea se face în funcţie de performanţa din primele 28 de zile din momentul lansării şi se aplică o rotunjire la 10.000 de ore.

ENG-_Most_Popular_TVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Ce este în top săptămâna aceasta pe Neflix

În primul top săptămânal anunțat de Netflix în noua formulă, primul loc este ocupat de filmul „Red Notice”. În total, pelicula a adunat 149 de ore de vizionare pe plan mondial.

Pentru cei dintre voi care au ratat vestea, Red Notice este un nou thriller de acțiune. Red Notice îi are în rolurile principale pe Dwayne Johnson, Gal Gadot și Ryan Reynolds. Și este scris și regizat de Rawson Marshall Thurber, care a scris și regizat Dodgeball, Central Intelligence și Skyscraper.

Top Netflix România, 8-14 noiembrie

Top Filme Netflix, 8-14 noiembrie 2021
Top Seriale Netflix, 8-14 noiembrie 2021
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton