Homepage  / Știri / Televiziune

Modificări la Pro TV. Postul nu mai transmite returul dintre CFR Cluj – Steaua Roşie. Unde poate fi urmărită partida

Modificări la Pro TV. Postul nu mai transmite returul dintre CFR Cluj - Steaua Roşie. Unde poate fi urmărită partida

de Andra Stana,

UPDATE 24 august: Partida dintre CFR Cluj și Steaua Roșie Belgrad, care este programată joia aceasta, pe 26 august, nu va mai difuzată pe Pro TV, așa cum postul anunțase la jumătatea lunii. După ce CFR a fost învinsă în meciul tur, de la Belgrad, meciul retur va putea fi urmărit pe Pro X.  CFR Cluj a fost surclasată de echipa sârbă Steaua Roşie Belgrad cu scorul de 4-0 (2-0), pe 17 august, pe Stadionul „Rajko Mitic” din Belgrad, în prima manşă a play-off-ului Europa League la fotbal, scrie digi24.ro.

Returul dintre CFR Cluj și Steaua Roșie Belgrad va putea fi urmărit joi, 26 august 2021, în direct, la Pro X. Transmisiunea începe la ora 21.30.

 
Știrea inițială:
 
Marți seară, 17 august, Pro TV transmite meciul dintre Steaua Roșie Belgrad și CFR Cluj, meci din playoff-ul Europa League. Partida va fi transmisă începând cu ora 22.00. Vă reamintim că programul Pro TV a suferit modificări față de varianta tipărită a revistei TVmania. Iată cum arată grila Pro TV la zi.
 
Programul Pro TV pentru seara de marți, 17 august 2021, a suferit modificări de ultim moment. Astfel, postul tv a înlocuit filmul „Mai furios, mai iute”, cu Vin Diesel și Paul Walker, care ar fi trebuit să înceapă de la ora 21.30, cu un meci de fotbal important din playoff-ul Europa League: Steaua Roșie Belgrad și CFR Cluj. Partida începe la ora 22.00, pe Pro TV.
 
După ce a părăsit Liga Campionilor, CFR va evolua în play-off-ul Europa League cu Steaua Roşie Belgrad, care a fost eliminată de Sheriff Tiraspol, după 1-1 la Belgrad şi 0-1 la Tiraspol, scrie digisport.ro.
 
Meciul dintre Steaua Roșie Belgrad și CFR Cluj ar fi trebuit să aibă loc joi, 19 august, dar UEFA a decis să mute partida cu două zile mai devreme. Motivul? Tot joi va avea loc li meciul dintre Partizan Belgrad și portughezii de la Santa Clara, iar stadioanele celor două rivale – Steaua Roșie și Partizan – sunt foarte aproape unul de celălalt. Prin urmare, în cazul în care meciurile ar fi avut loc în aceeași zi, cu toate că Steaua Roșie juca acasă și Partizan în deplasare, ar fi putut apărea conflicte între suporteri, mai scrie sursa citată.
 

Pro TV a programat partida retur joi, pe 26 august

De asemenea, postul a schimbat și programul serii de joi, 26 august.
 
Filmul „Mumia: Mormântul Împăratului Dragon”, cu Brendan Fraser în rol principal, a fost înlocuit de Pro TV cu meciul retur Steaua Roşie – CFR Cluj. Partida va începe tot de la ora 22.00.
 

Programul complet al serii de 17 august:

  • 20:30 –  Las Fierbinți
  • 22:00 –  Film artistic: Fotbal Europa League: Steaua Roşie – CFR Cluj
  • 00:00 – Știrile PRO TV
  • 00:15 – Film serial: Vlad, ep. 6, sezon 3
  • 02:15 – Lecţii de viaţă (r)
  • 03:00 – Vorbeşte lumea (r)
  • 05:00 – Ce spun românii (r)
 

Sursa foto: Hepta

Astăzi la TV:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton