Homepage  / Știri / Televiziune

Modificări în grila Antena 1. Ce se întâmplă cu „Acces direct”

Modificări în grila Antena 1. Ce se întâmplă cu „Acces direct”
6

de Andra Stana,

Adevărul despre soarta emisiunii „Acces direct” a fost dezvăluit chiar de prezentatoarea show-ului. Marți, în direct, la Antena 1, Mirela Vaida a făcut lumină referitor la mutarea emisiunii sale la Antena Stars. Prezentatoarea a explicat că show-ul nu va fi scos din grila Antena 1, ci va fi difuzat pe două posturi.

Mirela Vaida a explicat ce se întâmplă cu „Acces direct” din 2022

Marți, 23 noiembrie, au apărut primele zvonuri potrivit cărora, din luna ianuarie a lui 2022, emisiunea „Acces direct” nu va mai fi difuzată pe Antena 1, ci pe Antena Stars.

Până în acest moment, reprezentații televiziunii nu au oferit încă un comunicat oficial referitor la acest subiect. În schimb, Mirela Vaida a făcut declarații în direct la TV despre aceste schimbări.

Ea a specificat că „Acces direct” nu va fi scoasă din grila Antena 1 și mutată pe Antena Stars. De fapt, aceasta urmează să fie difuzată pe ambele posturi.

Mirela Vaida: „«Acces direct» nu se scoate din grila Antenei 1”

„Nu e adevărat. «Acces direct» nu se scoate din grila Antenei 1, rămâne pe Antena 1. Vor fi niște modificări de program ca orice grilă dinamică. E o emisiune veche de 14 ani, care se va lungi cu o oră și se va emite pe două posturi.

Ce să vă zic, o să muncim mai mult, o să fim și pe Antena 1 și pe Antena Stars. Dacă dumneavoastră asta credeți că înseamnă că ieșim din grilă poate știți dumneavoastră mai multe și așteptam să aflăm și noi.

Dar noi nu știm decât ceea ce v-am comunicat și dumneavoastră, deci eu cred că am venit cu o veste bună. Dar dacă aveți dumneavoastră alte vești să ni le spuneți, noi nu avem altele”, a spus Mirela Vaida la „Acces direct”, conform spynews.ro.

Mirela Vaida a explicat ce se întâmplă cu „Acces direct” din 2022 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Pentru a lungi emisiunea e nevoie de puțină pregătire”

Mirela Vaida a precizat că pregătirile au început deja, vor avea loc schimbări, mai ales că și durata emisiunii va fi mai mare.

„Acestea sunt (n.r. – informațiile) până în aceste moment și pentru a lungi emisiunea avem nevoie de puțină pregătire, e nevoie de o echipă, de mai multe lucruri și muncim să le punem la punct”, a mai spus prezentatoarea „Acces Direct”.

„Acces Direct” a primit multe critici

„Acces Direct” a avut premiera la Antena 1 în anul 2008. De-a lungul timpului, emisiunea a atras numeroase critici din cauza felului în care au fost abordate subiecte grave, precum violența domestică și abuzurile sexuale.

În ultimii trei ani, show-ul tabloid a primit mai multe sancțiuni din partea CNA, în uma sesizărilor făcute de telespectatori sau chiar de persoane despre care s-a vorbit în emisiune. În perioada 2018-2020, CNA a aplicat 18 amenzi și patru somații publice emisiunii „Acces Direct”, difuzată de Antena 1.  Cuantumul amenzilor s-a ridicat la 460.000 de lei, echivalentul a 93.492 de euro. Cea mai mare amendă a fost de 100.000 de lei pentru serialul „Vulpița”, care însă a adus trustului Intact sute de mii de euro din publicitate, potrivit libertatea.ro.

Cele mai multe amenzi au fost date în baza legilor audiovizualului privind protecția copilului și a dreptului la viață. Toate sancțiunile aplicate au fost o urmare a faptului că telespectatorii, iar în unele cazuri chiar persoanele vizate în emisiune au făcut plângeri la CNA.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton