Homepage  / Știri / Televiziune

Modificări în grila Kanal D. Când va difuza postul partea a doua a filmului „Fratele meu” cu Burak Özçivit

Modificări în grila Kanal D. Când va difuza postul partea a doua a filmului „Fratele meu” cu Burak Özçivit

de Redactia Tvmania

Kanal D a pregătit încă o surpriză fanilor actorului turc Burak Özçivit difuzând și a doua parte a filmului „Fratele meu”. Postul TV a modificat însă ziua și ora de difuzare.

Cu toate că cea de-a doua parte a filmului “„Fratele meu”(„Kardeșim Benim”), în care Burak a fost protagonist alături de cântărețul Murat Boz era programată să fie difuzată sâmbătă, 7 august, Kanal D a modificat grila de programe și a mutat difuzarea filmului duminică, 8 august, de la ora 22.00. 

Filmările pentru pelicula „Fratele meu 2”, realizată de casa de producție a lui Burak, RK’S Production, în colaborare cu TAFF Pictures (cea a lui a avut Timur Savcı, creatorul serialului Suleyman Magnificul), au avut loc în locuri superbe din Turcia, precum Cappadocia și Rize. Comedia romantică a fost lansată în țara de origine în 2017, la un an după “Fratele meu”, iar Burak și soția sa, Fahriye Evcen, au strălucit pe covorul roșu la Istanbul, la premiera de gală a producției (https://www.tvmania.ro/foto-cum-au-aratat-burak-ozcivit-si-sotia-sa-la-premiera-filmului-kardesim-benim-2-237617).

Asli Enver, protagonista serialului “Mireasa din Istanbul”, nu mai apare și în “Fratele meu 2” alături de Burak (starul serialului “Dragoste infinită”) și Murat. Distribuția a fost însă completată de două actrițe cunoscute publicului din România: Pinar Deniz (“Patria mea ești tu!”, “Love 101”) și Leyla Feray (“Kösem”).  

În “Fratele meu 2” telespectatorii vor vedea și mai multe scene de acțiune și umor. Hakan (Burak) urmează să se căsătorească cu Didem (Pinar Deniz), fiica unui important comerciant, însă el nu se pregătește doar de nuntă, ci și de înmormântare. Cu câteva zile înainte de a face pasul cel mare alături de aleasa inimii Hakan află că Tato (Ferdi Sancar), prietenul său, a murit și decide să meargă la înmormântare alături de fratele său, Ozan (Murat Boz). Protagonistul intră astfel în tot felul de încurcături și riscă să rateze propria nunta dacă nu ajunge în timp util în Rize, superbul oraș de la Marea Neagră, situat la baza munților Kaçkar, acolo unde îl așteaptă cu nerăbdare viitoarea soție. Până în Rize Hakan are un drum lung de făcut, însă alături îi este Ozan, care îi ține companie, dar îi dă și bătăi de cap.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton