Homepage  / Știri / Televiziune

Modificări în grila Kanal D. Începe un nou sezon „Roata norocului”. Ce se întâmplă cu serialul „Strada Speranţei”

Modificări în grila Kanal D. Începe un nou sezon „Roata norocului”. Ce se întâmplă cu serialul „Strada Speranţei”
4

de Andra Stana,

Kanal D a anunțat modificări importante în grilă. Pe final de luna mai, postul dă startul unui nou sezon al show-ului „Roata norocului”. Cum îi afectează schimbarea din program pe fanii serialului românesc „Strada Speranței”.

Kanal D anunță un nou sezon „Roata norocului”

Începând de sâmbătă, 28 mai, telespectatorii vor avea parte de o porţie dublă de bună dispozitie pentru că vor putea viziona două episoade din serialul de comedie urbană „Strada Sperantei”, de la ora 20:00.

Vă reamintim că, anterior, serialul românesc creat de Toni Grecu a putut fi urmărit sâmbăta și duminica, de la ora 20.00.

Din acest weekend, aventurile personajelor preferate, tipologii diverse, ale caror existenţe se împletesc într-un tăvălug de întâmplări pline de umor, le vor face serile de sâmbătă mai relaxante telespectatorilor Kanal D.

Strada Sperantei making ofIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

În ce zi va fi difuzată emisiunea prezentată de Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi

Serile de weekend vor fi completate, începând chiar de saptămâna aceasta, cu unul dintre cele mai îndrăgite show-uri concurs din istoria televiziunii, „Roata Norocului”.

Din 29 mai, episoade noi ale emisiunii prezentate de Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi îsi vor surprinde telespectatorii cu concurenţi gata să câştige premii uriaşe, iar vedetele invitate continuă să îmbine buna dispozitie cu dorinţa de a veni in sprijinul unor persoane aflate în dificultate. Muzica bună, glumele pe bandă rulantă, emoţiile şi premiile uriaşe vor reveni în atenţia fanilor show-ului.

Aşadar, în serile de weekend, Kanal D le propune celor din faţa micilor ecrane  entertainment de calitate, cu două episoade din serialul „Strada Sperantei”, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, şi cu noi episoade „Roata Norocului”,  în fiecare duminică,  de la ora 20:00.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton