Homepage  / Știri / Televiziune

Modificări majore la Kanal D, din nou! Se schimbă felul cum sunt difuzate serialele „Aripi frânte” și „Infidelul”, dar și „Tu urmezi”, cu Dan Negru

Modificări majore la Kanal D, din nou! Se schimbă felul cum sunt difuzate serialele „Aripi frânte” și „Infidelul”, dar și „Tu urmezi”, cu Dan Negru

de Andra Stana,

Începând din această săptămână, mai multe schimbări vor avea loc în grila de programe a postului Kanal D. Mai precis, fanii serialelor turcești vor avea parte de o surpriză uriașă. Totodată, și cei care urmăreau emisiunile prezentate de Dan Negru și Denise Rifai trebuie să își noteze noile zile și ore de difuzare.

Noul program de difuzare pentru „Aripi frânte” și „Infidelul”, la Kanal D

Din această săptămână, serialele fenomen care au cucerit inimile românilor își vor schimba zilele de difuzare.

Mai precis, Kanal D a anunțat marți, 27 septembrie, că va difuza producția “Aripi frânte” 4 zile pe săptămână, de luni până joi, la ora 20:00.

Apoi, serialul “Infidelul” va putea fi urmărit 2 zile pe săptămână, în fiecare vineri și sâmbătă, de la ora 20:00.

Schimbare la Kanal D. Ce se întâmplă cu Dan Negru

“Tu urmezi!”, unicul show din România în care se stă la coadă la cultură generală și distracție, și care pune preț pe inteligența românilor, va face deliciul serilor de duminică ale telespectatorilor.

Game show-ul prezentat de Dan Negru va fi difuzat în fiecare duminică, de la ora 20:00, la Kanal D. Schimbarea intră în vigoare de pe 4 octombrie.

Nu este prima modificare prin catre trece show-ul „Tu urmezi!”. Pe 22 septembrie, Kanal D anunța că emisiunea lui Dan Negru urma să fie difuzată atât sâmbăta, cât și duminica, de la ora 20.00. Primele trei ediții ale „Tu urmezi!” au fost difuzate sâmbăta, în timp ce duminica în grila Kanal D apărea emisiunea „Roata norocului”.

Tot din această săptămână, emisiunea de interviuri “40 de întrebări cu Denise Rifai” va fi difuzată în fiecare duminică, imediat după “Tu urmezi!”. Așadar, în fiecare duminică, de la ora 22:00, Denise Rifai își așteaptă telespectatorii cu noile interviuri de colecție, cu personalități din diverse domenii de activitate, gata să se dezvăluie în fața publicului.

Vă reamintim că emisiunea lui Denise Rifai a fost mutată, în noul sezon, în grila Kanal D. Mai precis, cu toate că ar fi trebuit să revină în grila postului duminica, pe 4 septembrie, noul sezon „40 de întrebări cu Denise Rifai” a avut premiera sâmbătă, pe 3 septembrie. Cu alte cuvinte, emisiunea de interviuri se întoarce acum în locul ei „clasic” în grila Kanal D.

Nu pierdeți întâlnirea cu spectacolul televiziunii, informație relevanță, divertisment de calitate și seriale care cuceresc publicul de la prima difuzare, numai la Kanal D.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton