Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Modul inedit în care a reacționat Andreea Marin după ce a fost comparată cu Lavinia Pârva: „Și ce dacă?”

Modul inedit în care a reacționat Andreea Marin după ce a fost comparată cu Lavinia Pârva: „Și ce dacă?”

de Redactia Tvmania

Nu de puține ori, Andreea Marin a fost comparată în toți acești ani, cu actuala soție a lui Ștefan Bănică, Lavinia Pârva. S-a spus chiar că cele două vedete seamănă ca două picături de apă. Vedeta TVR 1 a avut recent prima reacție cu privire la acest subiect, scrie libertatea.ro.

Invitată în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță la Pro TV, Andreea Marin a trebuit să răspundă întrebărilor puse de fiica Danielei Gyorfi, care are propria rubrică în cadrul „La Măruță”. Astfel, acesta este cadrul în care Andreea Marin a ales să facă unele dezvăluiri despre divorțurile prin care a trecut.

„Se întâmplă în viață să nu îți meargă căsnicia. Eu am ales să trăiesc în frumos. Sunt și lucruri care ne despart, nu doar care ne unesc. Ideea să fim sinceri cu noi. Nu am nici cel mai mic regret că m-am despărțit, decizia a fost a mea”, a spus Andreea Marin.

Totodată, Maria Gyorfi i-a spus Andreei Marin că seamănă la chip cu Lavinia Pârva, actuala soție a lui Ștefan Bănică jr. Iată cum a reacționat fosta Zână a surprizelor.

„Și ce dacă semăn cu Lavinia? Eu nu trăiesc în trecut! Trăiesc în prezent”, a declarat Andreea Marin.

În prezent, Lavinia Pârva e căsătorită cu Ștefan Bănică jr, iar cei doi au împreună un copil, pe micuțul Alexandru. De partea cealaltă, Andreea Marin este într-o relație cu Adrian Brâncoveanu, cei doi fiind pregătiți să devină părinți.

 

Astăzi la TV:

 

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton