Homepage  / Vedete / Vedete străine

Modul inedit în care actorii din „Bridgerton” s-au relaxat în timpul filmărilor. Imagini din culisele serialului Netflix

Modul inedit în care actorii din „Bridgerton” s-au relaxat în timpul filmărilor. Imagini din culisele serialului Netflix
11

de Andra Stana,

Actorii din „Bridgerton” au mixat de-a lungul filmărilor pentru serialul de la Netflix mișcările de cadril cu cele de dans modern. Coregraful serialului a împărtășit cu fanii producției o filmare inedită în care apar actorii din renumita producție Netflix.

Pe platourile de filmare ale sezonului 2 din „Bridgerton”, membrii distribuției au combinat lecțiile de dans de epocă cu o coregrafie pe piesa din 1979 a celor de la Sister Sledge, „We Are Family”. Informația a fost oferită de coregraful Luke Newton, de curând, pentru cei de la Insider.

„Uneori, după prânz, energia poate scădea puțin”, a spus Newton. „Jonathan Bailey a fost cel care l-a întrebat pe coregraful Jack Murphy dacă am putea crea un dans mai modern pe care să îl putem exersa pe platoul de filmare. Ne-am dorit ceva pe care să ne putem dezlănțui. Așa că am folosit „We Are Family” de la Sister Sledge și am avut o coregrafie mică pe care am făcut-o pentru a crește nivelul de energie al tuturor”, a mai povestit coregraful.

Ideea coregrafiei inedite i-a venit lui Jonathan Bailey

Potrivit actorului Luke Newton, care îl interpretează pe Colin Bridgerton, coregrafia a fost inițial ideea starului Jonathan Bailey. Apoi, actorii și-au unit forțele pentru ca numărul de dans să se îmbunătățească în timpul zilelor lungi de filmare, scrie bustle.com.

Modul-inedit-in-care-actorii-din-„Bridgerton-s-au-relaxat-in-timpul-filmarilor.-Imagini-din-culisele-serialului-Netflix-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

În clip, Bailey (care îl interpretează pe Anthony Bridgerton) intră într-o coregrafie și încearcă să facă twerk, înainte de a o îmbrățișa pe actrița Simone Ashley (Kate Sharma). În filmulețul postat online apare și Charithra Chandran (Kate Sharma).

Ce rol a jucat coregraful „Bridgerton” în chimia creată între Phoebe Dynevor și Regé-Jean Page

De coregrafia din „Bridgerton” s-a ocupat Jack Murphy, care anterior a dat viață scenelor de dans din „Bridget Jones”. Phoebe Dynevor (care o interpretează pe Daphne Bridgerton) a mărturisit că implicarea lui Murphy a fost esențială pentru stabilirea chimiei cu Regé-Jean Page (ducele de Hastings) în timpul primului sezon.

„Cred că ceea ce a ajutat cu adevărat să apară chimia între noi au fost toate repetițiile de dans. Pentru că am petrecut atât de mult timp cu coregraful nostru, Jack Murphy, și mult timp în studio – doar eu, Regé și Jack. Am făcut mișcările corecte și am dansat pe această muzică distractivă, modernă”, a spus ea.

„Și am avut timp să ne jucăm și să facem o conexiune. Cred că a fost atât de benefic, de fapt, pentru a obține chimia corectă.”, a explicat Phoebe Dynevor.

„Bridgerton” (2021)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 11

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton