Homepage  / Vedete / Vedete străine

Modul inedit în care Britney Spears a anunțat că este însărcinată. „O iau razna!”

Modul inedit în care Britney Spears a anunțat că este însărcinată. „O iau razna!”

de Andra Stana,

Britney Spears a dezvăluit că este însărcinată cu al treilea copil. Starul pop în vârstă de 40 de ani a anunțat vestea într-o postare lungă pe Instagram luni dimineață. Iată cum a anunțat marea veste.

Britney Spears și-a uimit fanii: este din nou însărcinată

Britney Spears a anunțat că va deveni din nou mămică printr-un mesaj lung, pe Instagram: „Am făcut un test de sarcină… și uhhhhh ei bine… voi avea un copil”.

Interpreta piesei „Baby One More Time” a mai recunoscut că a făcut un test de sarcină după ce a observat că s-a îngrășat în timpul vacanței, scrie dailymail.co.uk.

Am slăbit mult ca să merg în excursia din Maui, iar acum urmează să pun totul la loc.. M-am tot gândit: oare ce se întâmplă cu stomacul meu?! Soțul meu mi-a zis că e de la mâncare, dar am făcut un test și…..ei bine, vom avea un copil!

Crește pe zi ce trece (burta n.r). Dacă sunt doi copii acolo, o iau razna! Nu voi mai ieși atât de mult din casă din cauza paparazzilor. E greu, pentru că atunci când am mai fost însărcinată, am avut depresie perinatală, e absolut oribil. Femeile nu prea vorbeau despre asta pe atunci..

Acum nu mai e așa, ii mulțumesc lui Iisus. De data asta am de gând să fac multă yoga, chiar și în fiecare zi!”, a fost mesajul vedetei internaționale.

Va fi primul copil pentru cântăreața de 40 de ani și logodnicul Sam Asghari. Britney mai are doi fii – Sean Preston, de 16 ani, și Jayden James, de 15 ani – din căsătoria ei anterioară cu Kevin Federline.

Britney Spears s-ar fi măritat cu Sam Asghari în secret

Britney s-a referit la Sam, în vârstă de 28 de ani, drept „soțul” ei în postarea de pe Instagram, stârnind zvonuri că cei doi s-ar fi căsătorit în secret.

Sam a confirmat, de asemenea, vestea despre sarcină într-o postare postată luni, scriind: „Căsătoria și copiii sunt o parte naturală a unei relații puternice, plină de dragoste și respect.

Paternitatea este ceva ce l-am așteptat întotdeauna cu nerăbdare și nu îl iau cu ușurință. Este cea mai importantă treabă pe care o voi face vreodată.”

Paris Hilton, printre prietenii care au felicitat-o pe Britney

Paris Hilton s-a numărat printre vedetele care au felicitat-o pe vedetă. Hilton a scris: „Felicitări, surioară!! Mă bucur atât de mult pentru tine!! Te iubesc!!!”.

Mesaje de felicitări au venit și de la sora artistei, Jamie Lynn Spears.

Tatăl ei i-a interzis lui Britney Spears să rămână însărcinată

Britney Spears s-a aflat ani de zile sub tutela tatălui ei. Ulterior, artista l-a acuzat pe Jamie Spears de abuz. Britney a declarat că tatăl ei nu și-a dorit să o lase să se căsătorească și nu a fost de acord nici să i se înlăture dispozitivul contraceptiv care i-a fost montat împotriva voinței ei, atunci când a fost pusă sub tutelă.

Britney a mai mărturisit că s-a simțit tratată precum o „sclavă”; nu avea voie să își refacă viața sentimentală și nici să mai rămână însărcinată. După ce tutela a fost înlăturată însă, la doar câteva zile, Britney Spears și partenerul ei, Sam Asghari, s-au logodit. 

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton