Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Modul inedit în care Ilinca Vandici și-a anunțat soțul că e însărcinată. „S-a bucurat, dar s-a și panicat”

Modul inedit în care Ilinca Vandici și-a anunțat soțul că e însărcinată. „S-a bucurat, dar s-a și panicat”

de Redactia Tvmania

Ilinca Vandici a devenit soția lui Andrei Neacșu în urmă cu patru ani, iar cei doi au împreună un băiețel, pe micuțul Zian (4 ani). Recent, vedeta Kanal D a făcut câteva mărturisiri cu privire la viața ei privată și la două dintre momentele foarte emoționante trăite de ea, scrie libertatea.ro.

Prezentatoarea „Bravo, ai stil!” a recunoscut abia acum modul în care a ales să îi spună soțului său că așteaptă un copil. Când a aflat marea veste, pe bărbat l-au cuprins sentimente pe care nu credea că le va simți vreodată.

„Se uita la televizor, eu am ieșit din baie și l-am întrebat dacă mă iubește și dacă a vorbit serios cu gândurile pe care le aremreferitor la noi doi, viața noastră împreună…

El mi-a spus că da, iar eu i-am arătat testul… S-a bucurat, dar s-a și panicat în același timp, ulterior punându-mă să fac câte trei teste pe zi, să fim siguri! Asta până am ajuns la doctor, pentru confirmarea sarcinii.”, a spus ea pentru viva.ro.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Ilinca Vandici (@ilinca.vandicioficial)

Un alt moment emoționant trăit de Ilinca Vandici a fost cererea în căsătorie. Andrei Neacșu a ales să îi ceară mâna Ilincăi în fața a peste 200 de persoane. 

„De ziua lui s-a întâmplat, la o petrecere cu vreo 200 de oameni; în fața tuturor, a luat microfonul și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui…

Noi ne-am cunoscut în iunie, de ziua mea, iar el m-a cerut în căsătorie, în ianuarie, de ziua lui. Nu mi-am imaginat că vrea să mă ceară de soție la acea petrecere.”, a mai povestit prezentatoarea Kanal D.

Soțul vedetei a avut parte de ajutorul mamei sale, aceasta fiind cea care i-a dat o mână de ajutor în alegerea inelului de logodnă.

„Înaintea zilei lui de naștere, cu două săptămâni, am fost acasă și i-am cunoscut părinții; mama lui avea o cutie cu bijuterii pe masă, cu multe inele. M-a îndemnat atunci să ne uităm la ele, să le probăm, ea a fost complicele, eu nu am bănuit nimic. Ulterior, am aflat că acela a fost momentul în care încercau să îmi afle măsura pentru inelul de logodnă.”, a mai spus Ilinca Vandici.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton