Homepage  / Vedete / Vedete străine

Modul inedit în Chris Meloni face sport acasă. „Soția nu e de acord”

Modul inedit în Chris Meloni face sport acasă. „Soția nu e de acord”

de Andra Stana,

Actorul Christopher Meloni – cunoscut pentru rolul din serialul poliţist „Lege şi ordine: Brigada specială” – a împărtășit cu fanii săi rutina sa de fitness. Iată de ce soția sa nu este de acord cu ce face actorul de 61 de ani.

Chris Meloni face sport în pielea goală

Chris Meloni face exerciții fizice acasă. „Mă antrenez dezbrăcat. Este sala mea de gimnastică”, a declarat actorul din „Law & Order”, luni, în cadrul celei de-a 2022-a ediții a târgului NBCUniversal de la New York.

Actorul de 61 de ani a mai mărturisit că nici nu acoperă ferestrele cu nimic. „Și sunt de acord cu asta. Soția mea nu este”.

Meloni a spus că soția sa, Doris Sherman Williams, i se alătură uneori la antrenamente, dar el preferă să facă sport în pielea goală de unul singur, scrie nypost.com.

„Mergem la sală, dar, știți, nu trebuie să mi se vorbească”, a spus Meloni. „Este ca și cum ai întrerupe un călugăr când este în mijlocul activităților sale de călugăr”.

Actorul a spus că poartă căști mari pentru a bloca distragerile în timpul orelor de sport „serioase”. El preferă să meargă la sala de sport a antrenorului său în locul celor publice.

Chris Meloni face ordine după oamenii de la sală

„Oamenii nu pun greutățile deoparte, iar eu sunt obsesiv-compulsiv”, a motivat el. „Mă întreb: „Cât de greu este?””.

Meloni a spus că uneori le reproșează oamenilor că nu fac curățenie după ei și ajunge să le pună el însuși greutățile deoparte. „Sunt de genul: Ți-ai ieșit din minți”, a spus el. „Am ieșit din sala de sport”.

Meloni și posteriorul său au înnebunit fanii din lumea întreagă

Anul trecut, Meloni a fost primit cu căldură înapoi în franciza „Law & Order” după ce fanii au înnebunit pe Twitter din cauza unei fotografii de pe platou cu el și cu posteriorul său plinuț.

„Filmam în Brooklyn și un trecător nevinovat mi-a făcut o poză în timp ce mă întindeam sau îmi testam pe îndelete mobilitatea. Și mi-a fotografiat posteriorul – atuul meu – și a ajuns pe internet și a devenit o senzație internațională peste noapte”, a declarat Meloni pentru People la vremea respectivă.

„A ajuns pe tot globul”, a continuat el. „Și mi s-a dat porecla „Zaddy”, care cred că înseamnă un domn în vârstă cu o anumită patină de senzualitate.”

„Prima mea reacție a fost: „Ce naiba?” și chiar m-a făcut să râd. Dar am simțit, de asemenea, că reacția lor a fost aproape o primire caldă a revenirii lui Stabler și a mea în acest rol.”

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton