Homepage  / Vedete / Vedete străine

Momentul stânjenitor trăit de Dakota Johnson în direct la tv: „Nimic din ce n-a văzut deja toată lumea”

Momentul stânjenitor trăit de Dakota Johnson în direct la tv: „Nimic din ce n-a văzut deja toată lumea”
11

de Andra Stana,

Dakota Johnson a devenit protagonista unui nou moment devenit viral pe internet. Totul a început atunci când actrița a venit în studioul „The Late Late Show” al lui James Corden.

Moment viral cu Dakota Johnson la „Late Late Show”

Dakota Johnson a glumit despre trecutul ei pe marele ecran, după ce prezentatorul James Corden i-a oferit jacheta sa pentru ca actrița în vârstă de 32 de ani să-și acopere picioarele în timp ce rochia pe care o purta i-a jucat feste.

„Ești OK, totul e în regulă? Ai nevoie de jacheta mea?”, a întrebat-o James pe Dakota, când starul din „Fifty Shades of Grey” încerca să-și aranjeze rochia mini de culoare roșie. Johnson a zâmbit și a declarat amuzată: „Sunt bine. Nimic din ce n-a văzut deja toată lumea”, scrie filmnow.ro.

Actrița s-a referit la scenele nud în care a apărut alături de Jamie Dornan, în filmele „Fifty Shades”/„50 de umbre ale lui Grey”, unde a interpretat rolul Anastasia Steele, între 2015 și 2018.

Ulterior, Dakota a mai apărut într-o scenă asemănătoare și în drama „The Lost Daughter”, a cărei premieră a avut loc în 2021.

„Nu este simplu. În unele zile, chiar nu vreau să mă dezbrac pe platourile de filmare”, a spus ea într-un interviu pentru W Magazine, luna aceasta.

„Doar pentru că arăt într-un anumit fel, nu înseamnă că nu am sentimente. Iar Nina, personajul meu, este aproape plictisită de aspectul ei. A ajuns într-un punct în viața sa în care senzualitatea nu se mai potrivește cu cine este de fapt”, a mai spus actrița de 32 de ani.

Momentul stânjenitor trăit de Dakota Johnson în direct la tv: „Nimic din ce n-a văzut deja toată lumea”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Dakota a refuzat să primească ajutor de la o dublură pentru scenele intime din trilogia „Fifty Shades”. Actrița a declarat că, pentru ea, nuditatea este „frumoasă”.

„Nu am acceptat, pentru că ar fi însemnat să renunț, să-mi facă altcineva jobul”, a explicat ea în 2017. „Dacă tot am spus da acestui rol, am vrut să ofer totul, 100%, personajului meu. Am vrut să fie real, sincer. Nu am o problemă cu nuditatea. Cred că este frumoasă. Așa că am fost OK cu asta.”

Dakota Johnson este fiica actorilor Don Johnson și Melanie Griffith și nepoata celebrei Tippi Hedren.

Părinții au descurajat-o pe Dakota Johnson să devină actriță

Într-un interviu despre copilăria ei la Hollywood, Dakota Johnson mărturisea că a înțeles târziu motivul pentru care părinții ei nu au fost deloc încântați atunci când le-a spus că își dorește să se apuce de actorie. 

„M-au descurajat”, a spus Johnson despre atitudinea părinților ei. „Vedeți cât de bine a ieșit? Dar am înțeles. Au vrut să am o copilărie plăcută. Însă eu abia așteptam, pentru că am crescut pe platoul de filmare.

Părinții mei lucrau mereu cu artiști minunați și pur și simplu mi-a plăcut asta. Mi-am dorit atât de mult să fac parte din această lume.”

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton