Homepage  / Vedete străine

Momente de panică pentru iubitul Iuliei Vântur. Actorul Salman Khan a fost amenințat cu moartea

Momente de panică pentru iubitul Iuliei Vântur. Actorul Salman Khan a fost amenințat cu moartea
6

de Roxana Mirea,

Actorul Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, a fost amenințat cu moartea de către un gangsterului Lawrence Bishnoi. Acesta a acordat un interviu din închisoare, unde a spus că scopul vieții sale este de a-l „ucide pe Salman Khan”.

Iubitul Iuliei Vântur, amenințat cu moartea

Asistentul personal al actorului de la Bollywood, Salman Khan, a primit sâmbătă un mesaj de avertizare din partea ajutorului gangsterului Lawrence Bishnoi, Goldy Bhai, alias Goldy Brar, în care îl întreabă dacă actorul a văzut interviul lui Bishnoi, pe care acesta l-a transmis din închisoare în urmă cu trei zile, și în care a zis că scopul vieții sale este de a-l „ucide pe Salman Khan”.

La scurt timp după ce a primit o plângere cu privire la e-mailul de amenințare de la prietenul regizorului lui Khan, Prashant Gunjalkar, poliția din Bandra a înregistrat un FIR (n.r. un raport de primă informare)  împotriva gangsterului Bishnoi, a ajutorului său Brar și a expeditorului e-mailului, Rohit Garg, scrie presa din India.

FIR este un document întocmit de organizațiile de poliție din subcontinentul indian și din țările din Asia de sud-est atunci când primesc informații despre comiterea unei infracțiuni recognoscibile.

Asistentul personal al actorului, Jordy Patel, a primit mailul de amenințare la trei zile după ce Bishnoi a amenințat că îl va ucide pe Khan într-un interviu acordat unui canal de știri, după care poliția din Mumbai a efectuat un audit de securitate al actorului. În iunie anul trecut, tatăl lui Salman a dat peste o scrisoare de amenințare care era păstrată pe o bancă din Bandra Bandstand.

iulia vantur si salman khanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Poliția anchetează cazul

Un ofițer de poliție de la secția de poliție Bandra a declarat: „Echipa cibernetică colectează detalii despre adresa de protocol de internet (IP) și despre server pentru a depista persoana care a trimis mesajul de amenințare.”

Asistentul personal al lui Salman a refuzat să divulge orice detalii, dar a declarat că amenințarea prin e-mail nu are nicio legătură cu amenințarea anterioară pe care actorul a primit-o în iunie 2022.

Cazul actual a fost înregistrat pe baza plângerii primite de la prietenul actorului, Gunjalkar – director al unei agenții de gestionare a talentelor din industria de divertisment – care a văzut mailul de amenințare în căsuța de e-mail a lui Jordy Patel atunci când a vizitat biroul din Bandra al actorului.

Poliția a precizat că interviul menționat în mail este cel pe care l-a dat recent Bishnoi și care a fost difuzat pe un canal de știri. „Bishnoi i-a trimis acum o amenințare indirectă actorului printr-un interviu acordat la știri din închisoare. El a recunoscut că scopul vieții sale a fost să-l ucidă pe Salman Khan. De asemenea, el l-a numit pe actor ‘arogant ca regretatul cântăreț Sidhu Moose Wala’ și a spus că ‘ego-ul lui Khan este mai mare decât Ravana’”, a declarat ofițerul de poliție. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton