Homepage  / Televiziune

Momente emoționante la Asia Express. Ce dezvăluiri au făcut concurenții despre coechipierii lor. „Am soțul la care am visat mereu”

Momente emoționante la Asia Express. Ce dezvăluiri au făcut concurenții despre coechipierii lor. „Am soțul la care am visat mereu”
16

de Roxana Mirea,

Momente emoționante la Asia Express. Ediția de aseară, 10 noiembrie, a emisiunii Asia Express a fost una plină de surprize, dar și de provocări nebănuite pentru concurenți. Irina Fodor le-a dat o veste mai puțin plăcută concurenților, ci anume că trebuie să se despartă, fiind pe cont propriu. La sfârșit, concurenții și-au scris scrisori. Mai exact, cei zece concurenți au fost puși să își exprime sentimentele și gândurile pentru partenerii lor de echipă.

Echipele s-au despărțit la Asia Express

Momente emoționante la Asia Express. O nouă ediție Asia Express, de la Antena 1, a luat sfârșit aseară, iar concurenții au fost surprinși să constate că nu are loc Cursa pentru Ultima Șansă și că nicio echipă nu se va afla în pericol de eliminare. Totuși, veștile rele nu s-au lăsat întârziate pentru că Irina Fodor i-a anunțat că echipele se vor despărți și că vedetele vor lupta separat în cursă.

În vreme ce cinci concurenți au rămas alături de prezentatoarea TV să îndeplinească anumite provocări, ceilalți cinci au plecat fără partenerii lor pe traseu. Concurenții au fost afectați de această veste, iar Elwira Petre chiar a izbucnit în lacrimi.

„Nu mai suntem împreună și ne este foarte dificil. Nu putem unul fără celălalt, dar o să fac tot ce pot să îi fie mai ușor”, a spus Elwira Petre, potrivit a1.ro.

Am plecat foarte îngrijorat din cauza reacției Elwirei. Pentru mine e foarte importantă starea ei”, a dezvăluit Mihai Petre.

Nici n-am plecat bine că m-am gândit la Adi, m-a luat dorul. Nu eram pregătit pentru asta”, a fost replica lui Emi.

Asia-Express-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Concurenții și-au scris scrisori la Asia Express

Concurenții care au rămas cu Irina Fodor au fost Elwira Petre, Cuza, Lidia Buble, Adriana Trandafir și Eliza Natanticu. În funcție de cum rezolvau ei probele la care erau supuși de prezentatoarea TV, coechipierii lor aveau un avantaj sau un dezavantaj în cursă. Știind că de ei depinde soarta partenerilor lor, aceștia au făcut tot ce le-a stat în putință să câștige.

Probele date de Irina au fost câștigate de Estera, drept urmare, sora ei, Lidia Buble, a primit cazare. Cuza a fost pe locul al doilea, așa că Emi a scăpat de o probă dificilă. Din nefericire pentru Cosmin Natanticu, Eliza a ieșit prima din joc, așa că, de la un punct, el a trebuit să meargă pe jos, neavând voie să facă autostopul.

Ulterior, cei zece concurenți au fost puși să își exprime sentimentele și gândurile pentru partenerii lor de echipă. Vedetele au căutat cel mai retras loc și au scris cu dor câteva rânduri pentru cei care le-au fost alături în competiție.

Ce și-au spus concurenții de la Asia Express

Nu aș fi putut trăi experiența asta cu nimeni altcineva. Nu m-am gândit la gagică-mea cât m-am gândit la patronu` astăzi. Am zis că poate stă în soare, poate nu-i bine, poate îi e răuț. E o parte lipsă”, a spus Emi despre Cuza.

Emisiunea asta m-a făcut să văd esența lui Emi. Am văzut de la un om care cedează a ajuns la un om foarte puternic. Îl iubesc ca pe fratele meu, ca pe prietenul meu cel mai bun. Este aici!”, a dezvăluit și Cuza despre colegul său.

„Noi două ne completăm perfect și fiecare are rolul ei. Mă bucur că le avem atât de bine stabilite, încît fiecare știe partea ei. Ne înțelegem din priviri, dar îmi e dor de ea. Toată ziua m-am gândit la ea”, a spus Lidia Buble despre Estera.

Mi-ar fi părut rău dacă nu veneam. Am reușit s-o cunosc pe Lidia și mai bine și ea pe mine. De fiecare dată când ne-am întâlnit, doar cu pupături și cu veselie. Acum am avut și nervi ne-am mai și certat și ne-am și bucurat împreună și am încercat să pun toate lucrurile astea pe hârtie, să-I spun că oricum ar fi ea, și agitată și supărată, eu tot o iert și tot o iubesc”, a spus și Estera despre sora ei.

„I-am spus că mă bucur, că el știa cât îmi doream eu să vin în Asia Express. I-am spus că mă bucur că a început și el să vadă ce frumos ne înțelegem și cât de uniți am devenit pentru că am trecut împreună peste toate lucrurile astea bune sau rele. În sfârșit simt că am soțul la care am visat dintotdeauna”, a mărturisit Eliza Natanticu.

Momente emoționante la Asia Express

Eu mi-aș fi făcut mai multe griji dacă ar fi plecat ea în cursă. Dacă ar fi trebuit să stau și să aștept și să nu știu ce se întâmplă, pe unde e, ce facem, ce misiuni are de făcut… Sunt convins că s-ar fi descurcat, dar grija mea ar fi fost mai mare. Îmi lipsește Lizi, chiar îmi lipsește”, a spus și Cosmin Natanticu despre soția lui.

E foarte greu fără Elwira, mai ales pentru că suntem extrem de obișnuiți unul cu celălalt. Toată viața noastră se desfășoară împreună, întotdeauna ne sprijinim reciproc. Facem lucrurile mari în viața noastră împreună. Mi-e dor de tine și de fete. Știu că nu îmi e bine atunci când nu știu dacă ei îi e bine. Pentru mine e mai importantă ea decât mine”, a adăugat și Mihai Petre.

Mie mi-e foarte greu să accept că nu sunt împreună cu el. Eu, de când am avut 18 ani și l-am cunoscut pe Mihai, noi mereu eram pereche, eram împreună”, a spus și Elwira.

„În momentul în care ai atât de multe de spus, nu mai știi ce să spui. Am avut impresia că încep să scriu un roman. Mi-am dat seama acum că ne completăm foarte bine. Ce fericită sunt s-o am. Această emisiune mi se pare cel mai frumos cadou pe care l-a primit actrița Adriana Trandafir, care de fapt, a renunțat să mai fie actriță și a rămas doar mamă”, a mărturisit și Adriana Trandafir.

Sursa Foto: Instagram Asia Express

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton