Homepage  / Nu rata!

Momente neașteptate și o premieră, mâine, la “Românii au talent”

Momente neașteptate și o premieră, mâine, la “Românii au talent”

de Redactia Tvmania

Mâine, de la 20.30, românii vor trăi momente extraordinare în cea de-a opta ediție a celui mai tare show de divertisment, “Românii au talent”. Poveștile emoționante, numerele de dans, muzică, hair design, arial silk, beatbox, iluzionism sau laser, împreună cu concurenții cu talente neașteptate și comentariile senzaționale ale celor patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, vor aduce vineri seara un spectacol desăvârșit. Smiley și Pavel Bartoș vor încinge atmosfera în culise, ca de fiecare dată, și vor descoperi cum arată, de fapt, salamul oltenesc.

juriul Romanii au talent

Copiii vor avea o surpriză de proporții mâine! Cea care-i dă viață celebrului personaj de desene animate, doctorița Plușica, va veni pe scena de la “Românii au talent” cu un număr inedit, pe care îl va prezenta în premieră întregii țări.

Vineri vom vedea momente care îi vor lăsa pe toți fără cuvinte și vom afla ce l-a determinat pe Florin Călinescu să spună: ”Zombie, Dracula, vârcolaci… cam asta-mi sugerează!”.

Smiley si Pavel Bartos

”Momentul ăsta l-am luat așa… ca pe un fresh de mere, cu morcov, sfeclă roșie și ghimbir…”, va spune Andi Moisescu la finalul unui moment prezentat. Reacția juratului, dar și întregul comentariu al acestuia, le vom afla mâine, de la 20.30.

Tot mâine vom vedea ce momente i-au determinat pe jurați să afirme: ”Mie mi s-a părut că a fost la caterincă…”, ”Ținând cont că nu s-a furat mireasa, eu zic că a fost Revelionul… Revelion curat!” și ”Ai plâns sau ești răcit? Că nu înțeleg…”.

Telespectatorii vor avea parte de o ediție “Românii au talent” plină de comentarii și reacții savuroase, talent autentic, distracție, momente neașteptate și concurenți surprinzători, de la 20.30, la Pro TV.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton