Homepage  / Știri / Televiziune

Momente tensionate la „SuperStar România”. „Ai făcut atac de panică”. Gestul făcut de Smiley

Momente tensionate la „SuperStar România”. „Ai făcut atac de panică”. Gestul făcut de Smiley

de Andra Stana,

Filmările pentru show-ul „SuperStar România” au fost întrerupte de apariția unei situații ieșite din comun. Smiley a reacționat imediat în momentul în care emoțiile l-au cuprins pe un concurent. Jurații show-ului de la Pro TV s-au arătat impresionați de modul cum a interpretat piesa tânărul concurent, iar acesta a încercat să repare imediat situația.

Clipe dificile la Superstar. Prin ce a trecut un concurent

Concurentul Daniel Șvet a fost năpădit de emoții după ce a cântat, așa că i s-a făcut rău chiar în timp ce se afla pe scenă. Jurații s-au speriat și au sărit în ajutorul tânărului pentru a se asigura că situația nu va degenera, iar acesta le-a dezvăluit că are câteva probleme de sănătate, scriu cei de la playtech.ro.

Daniel Şveţ: Nu vreau să spun acest lucru, dar eu sunt bolnav.

Smiley: Aşează-te pe ceva, stai puţin jos.

Daniel Şveţ: Eu nu fac show.

Smiley: Eşti bine, vrei să-ţi arunc nişte apă pe faţă?

Daniel Şveţ: Da, mai cânt şi a treia oară. Îmi cer scuze, v-am dezamăgit.

Raluka: Ce problemă ai?

Daniel Şveţ: Cu 2 zile în urmă am răcit, mi s-a înfundat nasul şi nu îmi înţeleg vocea.

Raluka: Ai făcut un atac de panică.

Dialog între jurați și concurentul „SuperStar”

Raluka, dezvăluiri despre Superstar. Cu cine s-a certat

Superstar este unul dintre show-urile momentului la tv! Chiar înainte de primele ediții, cântăreața a facut unele dezvăluiri inedite despre show-ul de la Pro TV. Raluka a explicat că nu toată lumea poate să ajungă un adevărat Superstar. Mai mult, a lăsat să se înțeleagă că atunci când vine vorba despre jurați, toți au păreri diferite.

Sunt foarte recunoscătoare că sunt aici. Vrei să ştii dacă m-am certat cu cineva? Da, m-am certat! Dar Carla’s Dreams i-a certat pe toţi, oricum. Nu ştiu ce ar trebui să aibă un Superstar, serios. E o chestie subiectivă.

Nu e neapărat despre voce, nu e despre vreun caz social, trebuie să există talentul, asta e clar, dar nu doar asta. Este foarte importantă şi atitudinea. Aroganţa nu îşi are locul decât atunci când o pui în muzică. Oamenii cu adevărat talentaţi sunt umili, asta e frumuseţea.

Noi, juraţii, avem păreri destul de diferite ceea ce e bine. Îmi doresc ca cel care va câştiga acest concurs să ajungă un mare artist. E greu să fiu alături de colegii mei.

Oricât de puternică aş fi, atunci când am trei bărbaţi imenşi lângă mine e greu. Sunt foarte valoroşi şi au ceva de zis în meseria asta

Raluka a vorbit despre „SuperStar” într-un interviu la „Vorbeşte lumea”

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton